Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Hill's Science Plan Perfect Gewicht voer voor volwassen honden

Hill's Science Plan Perfect Gewicht voer voor volwassen honden
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €2,95 Op voorraad

Item:

Als uw hond een beetje aan de zware kant is, kan Hill's Science Plan Perfect Gewicht voer voor volwassen honden hem helpen op een gezonde wijze de overtollige kilo's te verliezen. Hoe werkt... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Als uw hond een beetje aan de zware kant is, kan Hill's Science Plan Perfect Gewicht voer voor volwassen honden hem helpen op een gezonde wijze de overtollige kilo's te verliezen.

Hoe werkt het

Het lage vetpercentage in dit voedsel beperkt de calorie-inname per maaltijd. Kip en kalkoen zorgen voor een geweldige smaak. Samen met de vrijwel vetvrije proteïnen uit ei leveren ze alle energie die uw hond nodig heeft. Bietenpulp en erwten leveren een gebalanceerde mix van vitaminen en mineralen, waardoor uw huisdier zich na het eten voldaan en energiek voelt.

 De speciale samenstelling heeft klinisch bewezen overgewicht te verminderen, en verloren kilo's blijven ook weg dankzij de gebruikte receptuur. Dit voedsel bevat geen toegevoegde conserveermiddelen, kleur- of smaakstoffen.

Belangrijkste voordelen

  • Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen
  • Wetenschappelijk bewezen dat het honden helpt een gezond gewicht te behouden
  • Verlaagt de kans op extra gewichtstoename
  • Proteïnen hebben een laag vetgehalte en bieden veel energie
  • Uitgebalanceerde mix van vitamines en mineralen
  • Van nature een laag vetpercentage

Wanneer gebruikt u het

Als uw hond gesteriliseerd of gecastreerd is of een medische aandoening heeft waardoor hij een groter risico loopt op gewichtstoename, kan het moeilijk zijn om hem op zijn ideale gewicht te houden. Natuurlijk is beweging een belangrijke factor, maar een verandering van voer kan evengoed helpen bij dit probleem. Dit voedsel bevat niet alleen een laag vetpercentage, maar het is ook nog eens wetenschappelijk aangetoond dat het uw hond helpt zijn ideale gewicht te bereiken.

Indien uw hond last heeft van overgewicht, kunt u hier het beste zo snel mogelijk iets aan doen. Hoe langer uw hond het extra gewicht met zich meedraagt, hoe groter de kans is op schade aan zijn spieren en gewrichten. Daarnaast kunnen er mettertijd ook problemen aan de interne organen ontstaan. U kunt het best met uw dierenarts overleggen indien u niet zeker weet wat het beste gewicht is voor uw hond. Hij kan u dan een speciaal voer zoals Hill's Science Plan aanraden.

Recensies van klanten

4,3 op 5 3  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.