Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Hill's Science Plan puppyvoer met kip voor gezonde ontwikkeling bij hondensoorten van gemiddelde grootte

Hill's Science Plan puppyvoer met kip voor gezonde ontwikkeling bij hondensoorten van gemiddelde grootte
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
 • Prijs: €44,99 Niet op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

15% korting !

Item:

Hill's Science Plan puppyvoer met kip voor gezonde ontwikkeling bij hondensoorten van gemiddelde grootte is speciaal ontwikkeld om uw nieuwe aanwinst de extra voeding te bieden die hij... Lees meer

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Hill's Science Plan puppyvoer met kip voor gezonde ontwikkeling bij hondensoorten van gemiddelde grootte is speciaal ontwikkeld om uw nieuwe aanwinst de extra voeding te bieden die hij nodig heeft om groot en sterk te worden.

Hoe werkt het

Puppy's hebben andere voedingsbehoeften dan volwassen honden. Hill's Science Plan is ontworpen om die extra boost te geven. Het bevat antioxidanten om het immuunsysteem van uw puppy te versterken, wat belangrijk is wanneer hij de wereld om hem heen gaat verkennen. Toegevoegde mineralen en omega-3 vetzuren helpen de botten groter en sterker te worden en helpen ook de vacht gezond te houden. Het recept bevat kwaliteitsingrediënten die zacht zijn voor de spijsvertering van uw puppy, waardoor ze minder kans hebben op buikpijn. De heerlijke smaak van kip zal ze ook aanmoedigen goed te eten tijdens de maaltijd.

Belangrijkste voordelen

 • Speciaal ontwikkeld voor honden van gemiddelde grootte, jonger dan een jaar
 • Bevat toegevoegde omega-3 vetzuren en DHA uit visolie om de gezondheid van botten en gewrichten te ondersteunen
 • Antioxidanten helpen een groeiend immuunsysteem 
 • Gebalanceerde voedingsstoffen
 • Gemakkelijk te verteren

Wanneer gebruikt u het

Uw puppy kan aan dit voer beginnen zodra hij geen moedermelk meer drinkt, vanaf zeven tot acht weken na de geboorte. Dit voer is speciaal ontwikkeld voor hondensoorten van gemiddelde grootte, zoals Engelse buldoggen, Siberische husky's en Springerspaniëls, met een schouderhoogte van 45-55 centimeter als ze volwassen zijn. Denk eraan dat puppy's veel meer eten nodig hebben dan volwassen honden en snel zullen aankomen in het eerste half jaar. Gemiddeld komt een puppy 5 tot 10% van het eigen lichaamsgewicht per dag aan. Als u zich zorgen maakt over de snelheid waarmee uw puppy groeit, kunt u het beste naar de dierenarts gaan. Als uw puppy na een jaar volwassen is, kan hij omschakelen naar standaard hondenvoer. 

Recensies van klanten

4,7 op 5 18  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • Goed product
  Na andere voeding geprobeerd te hebben waarbij de pup last had van een slechte stoelgang overgeschakeld op Hill's Science Plan Puppy Medium (kip) en met goed resultaat. We zijn erg tevreden over het product, jammer van de erg hoge prijs maar bij MedicAnimal is het toch een stuk goedkoper dan in de reguliere handel.
  Paco - 24 april 2015