Ga naar inhoud Ga naar navigatie

IAMS ProActive Health Adult Large Breed voor honden

IAMS ProActive Health Adult Large Breed voor honden
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €35,49 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

  • Lagere Prijs

IAMS Dog Adult Large Breed is een complete mix voor de grotere hondensoorten en is op maat gemaakt voor hun specifieke gezondheid- en welzijnskwesties. Hoe werkt het Dit product is... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

IAMS Dog Adult Large Breed is een complete mix voor de grotere hondensoorten en is op maat gemaakt voor hun specifieke gezondheid- en welzijnskwesties.

Hoe werkt het

Dit product is ontworpen om aandacht te bieden aan meerdere cruciale delen van de algemene gezondheid van uw hond.

Het voer bevat toegevoegde glucosamine, een natuurlijke stof die voorkomt in kraakbeen, het zachte materiaal tussen de gewrichten. Glucosamine helpt schade aan zijn gewrichten herstellen, zodat die sterk en gezond blijven en uw hond kan genieten van een actieve levensstijl.

Deze speciale mix met minder vet helpt uw hond ook zijn ideale gewicht te behouden, wat de druk op gewrichten en interne organen vermindert. Dit is vooral belangrijk bij grotere hondensoorten, omdat deze van nature zwaarder zijn.

Het hoge vezelgehalte van het voer helpt de spijsvertering te reguleren. Als dit proces soepel verloopt, treedt er minder stress op en kan het risico op spijsverteringsproblemen verminderen. Dat betekent bijvoorbeeld dat de ontlasting kleiner en steviger wordt: dat is schoner en prettiger.

Dit voer bevat veel omega-3 en omega-6 vetzuren, die goed zijn voor zijn hart. Vetzuren versterken bovendien de huid, zijn natuurlijke barrière tegen infecties. 

Belangrijkste voordelen

  • toegevoegde glucosamine ondersteunt gezonde gewrichten
  • verminderd vetgehalte om het ideale gewicht te behouden
  • vezelrijk, voor een gezonde, langzame spijsvertering
  • toegevoegde omega-3 en omega-6 vetzuren, goed voor het hart, de huid en de vacht

Wanneer gebruikt u het

IAMS Dog Adult Large Breed is een compleet hondenvoer dat gebruikt kan worden als standaard voer. Door hun formaat krijgen grotere honden sneller last van bepaalde gezondheidsproblemen, in het bijzonder met hun gewrichten. Als daar niets aan gedaan wordt, kan dit zich ontwikkelen tot artritis, wat ernstige pijnen oplevert en hem invalide kan maken. Door een dieet aan te bieden met veel glucosamine en weinig vet, begint u alvast goed met de verzorging van de gewrichten van uw hond.

Recensies van klanten

4,8 op 5 31  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.