Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Ipakitine Powder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Verschillende groottes – Zie product voor mogelijkheden Farmaceutische vorm Poeder. Samenstelling Bevat als actieve bestanddelen calciumcarbonaat en chitosan. EigenschappenDe werking van...  Lees meer

Ipakitine Powder

Hoeveelheid
chevron
€36,99
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€36,99

Product details

Verschillende groottes – Zie product voor mogelijkheden Farmaceutische vorm Poeder. Samenstelling Bevat als actieve bestanddelen calciumcarbonaat en chitosan. EigenschappenDe werking van Ipakitine vindt plaats in het maagdarmstelsel waar het effect heeft op het fosfaat- en calciumgehalte. Het calciumcarbonaat bindt fosfaten in de voeding en voorkomt hiermee opname via de nieren. Een verminderde opname van fosfor vertraagt de progressie van nierfalen. Chitosan absorbeert uremische toxines zoals creatinine, ureum, indoxylsulfaat en fosfaat in het maagdarmstelsel en verlaagt hiermee de belasting van de nieren. Ipakitine is zeer smakelijk en zal door de hond/kat goed opgenomen worden. Doeldier Hond, kat. Indicaties Voedingssupplement ter ondersteuning van chronisch nierfalen. Dosering/Toediening Ipakitine kan toegediend worden: bij de eerste symptomen van chronisch nierfalen; in alle stadia van chronisch nierfalen; in combinatie met een nierdieet; in combinatie met andere behandelingen. 1 g Ipakitine per 5 kg lichaamsgewicht, tweemaal daags, door het eten vermengd of erover gestrooid. Eén maatschepje bevat 1 g. Voor dieren die droge voeding krijgen, wordt aanbevolen om het voer vochtig te maken, zodat het poeder goed wordt opgenomen. Houdbaarheidstermijn 2 jaar, indien koel en droog bewaard. Verpakking 60 g en 180 g.

Recensies van klanten

4,3 op 5 22  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.