Ga naar inhoud Ga naar navigatie

James Wellbeloved - Adult Maintenance - Fish & Veg

James Wellbeloved - Adult Maintenance - Fish & Veg
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €11,49 Op voorraad

Selecteer uw variant:

  • Krijg 10% korting met elke herhaalbestelling!

James Wellbeloved Dog Adult met vis en groente is een volledig hypoallergene droogvoermix. Hoe werkt het  James Wellbeloved Dog Adult met vis en groente wordt gemaakt van speciaal... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

James Wellbeloved Dog Adult met vis en groente is een volledig hypoallergene droogvoermix.

Hoe werkt het

 James Wellbeloved Dog Adult met vis en groente wordt gemaakt van speciaal geselecteerde ingrediënten. Zo beperkt u het contact dat uw huisdier heeft met de meestvoorkomende veroorzakers van allergieën. De volledig natuurlijke ingrediënten hebben vis en visolie als voornaamste bron van eiwitten. Eiwit is essentieel voor honden om droge spiermassa op te bouwen, en een eiwitrijk dieet helpt uw hond ook nog eens vet te verbranden. Daarom is dit droogvoer perfect voor honden die de neiging hebben aan te komen.

Koolhydraten krijgt uw hond uit een combinatie van erwten en aardappel, zodat hij lang vol zit zonder kans op irritatie. Toegevoegde omega-3 en omega-6 vetzuren helpen de huid en vacht van uw huisdier gezond te houden. Yucca-extract vermindert de geur van uitwerpselen als uw hond maagproblemen heeft door allergie. Deze voermix bevat ook  chondroïtine  en glucosamine als gewrichtssupplement. Het is dus ook ideaal voor dieren met mobiliteitsproblemen. 

Belangrijkste voordelen

  • compleet hypoallergene mix gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • met vis als hoofdbron van eiwitten
  • koolhydraten die van nature voorkomen in erwten en aardappel geven lang een vol gevoel
  • toegevoegde omega-3 en omega-6 voor een gezonde, glanzende vacht
  • met extra glucosamine en chondroïtine om gewrichten te ondersteunen

Wanneer gebruikt u het

Als er bij uw hond een allergische reactie optreedt door het eten, kan dat hem een naar en vervelend gevoel opleveren. Intoleranties kunnen bovendien leiden tot ernstigere aandoeningen en spijsverteringsproblemen. Gelukkig is het niet moeilijk de tekenen van allergie te herkennen. Als uw hond overgeeft, last heeft van diarree, zijn voer niet eet of uitslag krijgt, kan dit betekenen dat hij allergisch is voor het voer. Breng hem zo snel mogelijk naar de dierenarts als u symptomen herkent, en laat een volledige diagnose stellen.

James Wellbeloved kan levenslang het voer van uw hond vervangen. Begin met een proefperiode met dit voer voordat u helemaal overstapt. Raadpleeg de voedingsrichtlijnen voor de hoeveelheden die passen bij het gewicht en ras van uw hond.

Recensies van klanten

5 op 5 22  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.