Ga naar inhoud Ga naar navigatie

James Wellbeloved - Adult Maintenance - Turkey & Veg

James Wellbeloved - Adult Maintenance - Turkey & Veg
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €56,64 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Selecteer uw variant:

  • Krijg 10% korting met elke herhaalbestelling!

James Wellbeloved Adult kalkoen & groente is speciaal ontworpen voor honden met een gevoelige maag. Hoe werkt het Het voer bevat een zorgvuldige mix van eiwitten en vezels waarvan bekend is... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

James Wellbeloved Adult kalkoen & groente is speciaal ontworpen voor honden met een gevoelige maag.

Hoe werkt het

Het voer bevat een zorgvuldige mix van eiwitten en vezels waarvan bekend is dat deze zacht voor de maag zijn. De kalkoen en groente kunnen gemakkelijk verteerd worden en wekken veel minder vaak allergische reacties op dan sommige andere eiwitbronnen. Het bevat ook geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen. Zo krijgt uw huisdier alleen de natuurlijke ingrediënten binnen met een hoge voedingswaarde. Het recept heeft ook nog eens een heerlijke smaak, waar uw hond zeker van zal genieten.

Belangrijkste voordelen

  •  geheel natuurlijke ingrediënten
  • een enkele eiwitbron maakt het gemakkelijk te verteren
  • zacht voor de maag van uw hond
  • hypoallergeen — kan allergische reacties verminderen en beperken
  • geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen
  • heerlijke smaak waar uw hond van zal genieten

Wanneer gebruikt u het

Als u merkt dat uw hond overgeeft na de maaltijd, of vaak last heeft van waterige ontlasting, dan kan dat het gevolg zijn van een gevoelige maag. Dit kan betekenen dat uw hond moeite heeft met het verteren van bepaalde delen van het voedsel. Eiwitbronnen, in veel gevallen vooral rund- en varkensvlees, kunnen hier de oorzaak van zijn.

James Wellbeloved Dog Adult kalkoen & groente gebruikt een enkele, makkelijk verteerbare eiwit uit kalkoen, waarvan bekend is dat deze veel minder vaak problemen veroorzaakt voor de maag van uw hond. Gevoeligheid kan ook het gevolg zijn van vezels en kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen, die geen van alle deel uitmaken van dit voer. Dat betekent dat het de kans op een reactie kan beperken.

Als u denkt dat uw hond gevoelig is voor bepaald voedsel, of een maagprobleem heeft, raadpleeg dan altijd uw dierenarts voordat u zijn eetpatroon verandert. 

Recensies van klanten

4,8 op 5 22  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.