Ga naar inhoud Ga naar navigatie

James Wellbeloved Cat Adult Light met vis

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

James Wellbeloved Light met vis biedt een gezonde maaltijd voor volwassen katten. Het helpt ze op een gezond gewicht te houden en bevat alle voedingstoffen die nodig zijn voor een actief...  Lees meer

James Wellbeloved Cat Adult Light met vis

Product details

James Wellbeloved Light met vis biedt een gezonde maaltijd voor volwassen katten. Het helpt ze op een gezond gewicht te houden en bevat alle voedingstoffen die nodig zijn voor een actief leven.
Hoe werkt het

Deze lichtere maaltijd helpt volwassen katten ouder dan 1 jaar op gewicht te blijven. Uw huisdier zal zich na een maaltijd aangenaam vol voelen dankzij de gezonde visproteïne en lekkere koolhydraten uit rijst, zodat hij minder verleid wordt te veel te eten. De ingrediënten zijn ook hypoallergeen en dat maakt James Wellbeloved Light met vis ideaal voor katten met intoleranties voor tarwe, vlees of kip. 

Het recept bevat cichorei, een natuurlijk prebioticum dat helpt met de ontwikkeling van gezonde bacteriën in de maag om de spijsverering te ondersteunen, en ook een yucca-extract om nare geurtjes te verminderen. Omega-3- en omega-6-vetzuren helpen de vacht en de huid in topconditie te houden en cranberry-extract ondersteunt gezonde urinewegen.
Belangrijkste voordelen

  • Maaltijd met uitgebalanceerde voedingswaarde voor volwassen katten ouder dan 1 jaar
  • Geheel natuurlijke ingrediënten en geen toegevoegde conserveringsmiddelen
  • Proteïne uit witvis voor een lichtere maaltijd
  • Geschikt voor katten met voedselintoleranties
  • Natuurlijke prebiotica ondersteunen de spijsvertering
  • Cranberry-extract zorgt voor gezonde urinewegen
  • Yucca-extract vermindert nare geurtjes van de ontlasting
  • Essentiële vetzuren houden de vacht en de huid gezond

Wanneer gebruikt u het

Als u merkt dat uw kat wat zwaarder is geworden, dan zou dat kunnen komen door overmatig eten. Overgewicht kan de gewrichten te zwaar belasten en kan de oorzaak zijn dat hij niet actief wil zijn. Uw kat zal niet zijn hele maaltijd verbranden als hij niet buiten speelt en kan gebrek aan energie krijgen en  futloos worden.


Door hem een lichtere maaltijd met een uitgebalanceerde voedingswaarde te geven, kunt u hem helpen op het ideale gewicht te blijven en hem een energieboost geven. Voedingsvezels en prebiotica ondersteunen het spijsverteringsstelsel, zodat uw kat met elke hap de maximale hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt.

Recensies van klanten

4,7 op 5 8  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.