Ga naar inhoud Ga naar navigatie

James Wellbeloved Cat Turkey Pouch

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Deze James Wellbeloved Adult Cat met kalkoen is een hypoallergeen voer dat ideaal is voor katten met een gevoelige maag. Hoe werkt het Als uw kat last heeft van allergieën of een gevoelige...  Lees meer

James Wellbeloved Cat Turkey Pouch

Multipack (12 zakjes x 85g)
Hoeveelheid
chevron
€10,99
€10,99 / kg
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€10,99
€10,99 / kg

Product details

Deze James Wellbeloved Adult Cat met kalkoen is een hypoallergeen voer dat ideaal is voor katten met een gevoelige maag.

Hoe werkt het

Als uw kat last heeft van allergieën of een gevoelige maag, dan kunnen sommige voedselgroepen als eiwitten en koolhydraten hem problemen opleveren. De ingrediënten in dit recept zijn hypoallergeen, dus ze bevatten geen van de veelvoorkomende stoffen die een allergische reactie opwekken.

Kalkoen vervangt andere eiwitbronnen, maar is even smakelijk voor uw kat. In plaats van granen bevat dit voer aardappel en cassave. Deze ingrediënten zijn aanzienlijk makkelijker voor uw kat om te verteren, en ze bevatten alles wat uw kat nodig heeft voor een gebalanceerde voeding.

Belangrijkste voordelen

  • voldoet aan alle voedingsbehoeften van een volwassen kat
  • zorgvuldig gekozen eiwitbron om de kans op een allergische reactie te verkleinen
  • speciaal selecteerde koolhydraatbronnen om allergische reacties te beperken
  • heerlijk voor uw kat
  • makkelijk voor uw huisdier om te verteren

Wanneer gebruikt u het

Net als mensen, kunnen ook katten lijden aan allergische reacties door het eten van bepaald voedsel. Eiwitten en koolhydraten leveren meestal de meeste problemen op, omdat deze het moeilijkst zijn voor uw kat om te verteren. Als dit het geval is, ziet hun afweer de eiwitten of het moeilijk te absorberen voedsel als dreiging. Dit is één van de oorzaken van een allergische reactie.

Tekenen dat uw kat allergisch is voor zijn voer kunnen zijn: overgeven, diarree, vaak hoesten of niezen, en ontstoken huid. Maar let op, want katten kunnen erg goed zijn in het verbergen van ziekte. Dus als u denkt dat er iets mis is, ga dan altijd eerst naar de dierenarts. Als het een voedselallergie is, kan James Wellbeloved Adult Cat met kalkoen vaak een gezond alternatief bieden. Geef het eerst drie tot acht weken lang aan uw kat om symptomen van allergie te verlichten. Als de symptomen volledig verdwijnen na deze periode, kunt u uw kat dit voer gerust blijven geven.

Recensies van klanten

4,7 op 5 25  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.