Ga naar inhoud Ga naar navigatie

James Wellbeloved Dog Adult Turkey & Rice Light

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

James Wellbeloved Dog Adult Turkey & Rice Light is een hypoallergeen compleet droogvoer. Hoe werkt het  James Wellbeloved Dog Adult Turkey and Rice Light is een compleet droogvoer voor...  Lees meer

James Wellbeloved Dog Adult Turkey & Rice Light

Krijg 10% korting met elke herhaalbestelling!
1,5kg
Hoeveelheid
chevron
€9,99
€6,66 / kg
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€9,99
€6,66 / kg

Product details

James Wellbeloved Dog Adult Turkey & Rice Light is een hypoallergeen compleet droogvoer.

Hoe werkt het 

James Wellbeloved Dog Adult Turkey and Rice Light is een compleet droogvoer voor honden met intoleranties. Het is gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten en helpt de gebruikelijke oorzaken van voedselallergie uitschakelen.

Dit droogvoer gebruikt kwalitatieve kalkoen en kalkoenvet als voornaamste bron van eiwitten. Eén soort vleeseiwit gebruiken voorkomt dat uw hond met vleessoorten in contact komt die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Eiwitten zijn essentieel voor de spiervorming en vetverlies van uw hond, waarmee deze mix perfect is voor de gewichtsbeheersing van uw hond. 

De vezels in James Wellbeloved Dog Adult Turkey and Rice Light komen uit natuurlijke bronnen - rijst en haver - om uw huisdier een energieboost te geven, een gezonde spijsvertering te bevorderen en de stoelgang te verbeteren.

Toegevoegd yucca-extract vermindert de geur van de ontlasting, en omega-3 en omega-6 vetzuren houden de vacht glanzend. Toegevoegde cranberry en groene thee-extracten, die vol antioxidanten zitten om vrije radicalen te bestrijden, ondersteunen de natuurlijke afweer van uw hond.

Belangrijkste voordelen 

• Volledig hypoallergeen hondenvoer 

• Uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten

• Kwalitatieve kalkoen is de voornaamste bron van eiwitten

• Vezels komen uit rijst en haver om de spijsvertering te verbeteren

• Omega-3 en omega-6 vetzuren houden de vacht glanzend

• Cranberry en groene thee-extracten zijn een goede bron van antioxidanten. 

Wanneer gebruikt u het 

Een intolerantie voor het eten kan uw hond ongemakkelijk en ongelukkig maken. Een allergie is makkelijk te herkennen: uw hond kan overgeven, diarree hebben of uitslag krijgen en meer krabben dan normaal. Stop met het gebruikelijke voer als u vermoedt dat uw huisdier een allergische reactie heeft en vraag uw dierenarts om advies. 

Dit droogvoer kan onbeperkt als vervanging van standaard voer van uw hond worden gebruikt. Probeer James Wellbeloved te geven voor een proefperiode van 3 tot 8 weken.

Recensies van klanten

4,9 op 5 22  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.