Ga naar inhoud Ga naar navigatie

James Wellbeloved Dog Senior Grain Free met kalkoen en groente

James Wellbeloved Dog Senior Grain Free met kalkoen en groente
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €57,42 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Selecteer uw variant:

  • Krijg 10% korting met elke herhaalbestelling!

James Wellbeloved Dog Senior Grain Free met kalkoen en groente is een graanvrij hypoallergeen compleetvoer. Hoe werkt het James Wellbeloved Dog Senior Grain Free met kalkoen en groente is... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

James Wellbeloved Dog Senior Grain Free met kalkoen en groente is een graanvrij hypoallergeen compleetvoer.

Hoe werkt het

James Wellbeloved Dog Senior Grain Free met kalkoen en groente is speciaal samengesteld voor honden op leeftijd met spijsverteringsproblemen. Het is gemaakt met geheel natuurlijke ingrediënten en daarom ideaal voor huisdieren die last hebben van voedselintolerantie.

Deze mix gebruikt proteïne van 1 bron, namelijk hoogwaardige stukjes kalkoen, en kan daarom makkelijker door uw hond worden verteerd. Een goede spijsvertering is essentieel voor uw huisdier om uit elke hap de maximale voedingsstoffen te halen. De proteïne helpt met behoud van vetvrije spiermassa: essentieel voor al het rennen en spelen waar ze zo van houden.

Deze mix is verrijkt met omega-3- en omega-6-vetzuren om bij te dragen aan een glanzende vacht en gezonde gewrichten. Het toegevoegde yucca-extract helpt de geur van de ontlasting te beperken. Prebiotica ondersteunt de gezondheid van de darmen, en vitamines C en E bevorderen het immuunsysteem.

Belangrijkste voordelen

  • compleetmix voor honden op leeftijd met voedselallergieën
  • vrij van tarwe en graan
  • gemaakt met proteïne van 1 bron
  • licht verteerbaar
  • ondersteunt het hart, de gewrichten en de vacht
  • de koolhydraten van de groente geven energie

Wanneer gebruikt u het

Een voedselintolerantie van uw huisdier is gemakkelijk te herkennen. Braken, diarree na het eten of uitslag kunnen betekenen dat ze hun voedsel niet goed verdragen. Breng ze zo snel mogelijk naar de dierenarts voor een volledige controle en diagnose. 

James Wellbeloved kan het gewone voer van uw huisdier voor de rest van het leven vervangen. Probeer deze mix voor een proefperiode van 6 tot 8 weken om te zien of de symptomen verdwijnen. Als de allergie blijft, breng uw hond dan naar de dierenarts voor verder advies.

Recensies van klanten

4,9 op 5 5  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.