Ga naar inhoud Ga naar navigatie

James Wellbeloved Dog Senior Grain Free met lam en groente

James Wellbeloved Dog Senior Grain Free met lam en groente
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €57,42 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

  • Krijg 10% korting met elke herhaalbestelling!

James Wellbeloved Dog Senior Grain Free met lam en groente is een graanvrij hypoallergeen compleetmix voor honden met een spijsverteringsstoornis. Hoe werkt het Als uw hond last heeft van... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

James Wellbeloved Dog Senior Grain Free met lam en groente is een graanvrij hypoallergeen compleetmix voor honden met een spijsverteringsstoornis.

Hoe werkt het
Als uw hond last heeft van een voedselintolerantie, dan kan het lastig voor hem zijn om zijn eten te verteren. Dit betekent dat hij niet de essentiële vitamines en voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft. Deze compleetmix is samengesteld met milde ingrediënten om irritatie te voorkomen. 

Door gebruik te maken van een enkele bron van proteïne, namelijk hoogwaardig lamsvlees, is deze mix heel gemakkelijk te verteren. Uw hond krijgt ook een flinke dosis proteïne, wat erg belangrijk is voor het behoud van een gezond gewicht en vetvrije spiermassa voor dagelijks uitlaten en spelen. Deze mix bevat geen kunstmatige ingrediënten en smaakstoffen die maagproblemen kunnen veroorzaken. Het is verrijkt met vitamines en mineralen om het immuunsysteem van uw hond te ondersteunen bij verzwakking door intolerantie.

Belangrijkste voordelen

  • hypoallergene compleetmix voor honden met voedselintolerantie
  • proteïne van slechts 1 bron en daarom licht verteerbaar
  • verrijkt met vitamines en mineralen
  • geen kunstmatige smaakstoffen
  • supersmakelijk en heel verleidelijk
  • op maat gemaakt voor honden op leeftijd

Wanneer gebruikt u het

Als uw hond een allergische reactie heeft op zijn eten, dan kan hij zich daar heel ellendig door voelen. Het is makkelijk te zien of uw dier spijsverteringsproblemen heeft. Let op braken, diarree na het eten of uitslag. Als u zich zorgen maakt, breng hem dan zo snel mogelijk naar de dierenarts voor een volledige controle en diagnose.

Deze compleetmix kan het normale voer van uw huisdier levenslang vervangen. Volg te allen tijde de voedingsrichtlijnen op de verpakking om er zeker van te zijn dat uw hond de juiste hoeveelheid voer krijgt wat betreft ras en gewicht. Vraag verder advies aan als de symptomen van de allergie niet verdwijnen.

Recensies van klanten

5 op 5 1  Beoordeling

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.