Ga naar inhoud Ga naar navigatie

James Wellbeloved Dog Senior Grain Free met vis en groente

James Wellbeloved Dog Senior Grain Free met vis en groente
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €57,42 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Selecteer uw variant:

  • Krijg 10% korting met elke herhaalbestelling!
  • Krijg 10% korting met elke herhaalbestelling!

James Wellbeloved Dog Senior Grain Free met vis en groente is een graanvrij hypoallergeen compleetvoer dat is ontworpen voor honden met allergieën. Hoe werkt het James Wellbeloved Dog... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

James Wellbeloved Dog Senior Grain Free met vis en groente is een graanvrij hypoallergeen compleetvoer dat is ontworpen voor honden met allergieën.

Hoe werkt het

James Wellbeloved Dog Senior Grain Free met vis en groente is samengesteld met geheel natuurlijke ingrediënten zodat uw hond zo min mogelijk wordt blootgesteld aan voedingsmiddelen die irritatie kunnen veroorzaken. Het is vrij van tarwe, gerst, haver, mais en rijst, en dat maakt het ideaal voor honden die overgevoelig zijn voor granen. 

Deze compleetmix heeft een speciale balans van voedingstoffen en vitaminen voor uw hond op leeftijd. Het bevat proteïne van slechts 1 bron en dat maakt het licht verteerbaar. Een goede spijsvertering is essentieel voor uw huisdier om uit elke hap de maximale voedingsstoffen te halen.

Deze mix is verrijkt met omega-3- en omega-6-vetzuren voor een gezonde vacht en huid. Het bevat yucca om de geur van de ontlasting te beperken en door de prebiotica blijven de darmen gezond.

Belangrijkste voordelen

  • hypoallergeen compleetvoer
  • graanvrij
  • geheel natuurlijke ingrediënten
  • proteïne van slechts 1 bron en daarom licht verteerbaar
  • yucca beperkt de geur van de ontlasting
  • prebiotica helpen de darmen gezond te houden

Wanneer gebruikt u het

Een voedselallergie kan uw huisdier behoorlijk ziek en ongelukkig maken. Als u vermoedt dat uw hond hier last van heeft, let dan op de meest in het oog springende symptomen. Braken na eten, voortdurende diarree en uitslag kunnen allemaal duiden op problemen met de spijsvertering.

Overleg met uw dierenarts over de beste aanpak. James Wellbeloved kan het gewone voer van uw hond levenslang vervangen. Als u merkt dat de symptomen blijven of verergeren bij het eten, stop dan meteen met het voer en vraag uw dierenarts om advies.

Recensies van klanten

4 op 5 4  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.