Ga naar inhoud Ga naar navigatie

James Wellbeloved - Minijacks Dog Snacks - 90g

James Wellbeloved - Minijacks Dog Snacks - 90g
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €7,09 Op voorraad

Selecteer uw variant:

James Welbeloved Minijacks zijn speciaal ontwikkeld voor kleinere hondenrassen en bieden een natuurlijke, voedzame snack voor uw huisdier. Hoe werkt het Deze smakelijke snacks bevatten... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

James Welbeloved Minijacks zijn speciaal ontwikkeld voor kleinere hondenrassen en bieden een natuurlijke, voedzame snack voor uw huisdier.

Hoe werkt het

Deze smakelijke snacks bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige toevoegingen, kleurstoffen, suikers of conserveermiddelen. Elke snack bevat een gezonde portie proteïnen, rijst, kruiden, vitaminen en mineralen, in precies de juiste hoeveelheden voor kleinere honden. Ze geven uw hond een stoot energie waardoor hij actief blijft en lekker kan blijven spelen. De snacks zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder vis, gevogelte en lam, waardoor uw hond hier nooit op uitgekeken raakt.

Het hypoallergene recept bevat alleen ingrediënten die gemakkelijk te verteren zijn. In deze snacks vindt u daarom geen soja, granen of zuivel. Mocht u merken dat uw huisdier zich niet lekker voelt na het eten van deze snacks, dan kan dat een reactie zijn op een van de ingrediënten. In dat geval kunt u het best met uw dierenarts overleggen of uw hond een voedselallergie kan hebben.

Belangrijkste voordelen

  • Smakelijke snacks, speciaal voor kleinere hondenrassen
  • Geschikt voor volwassen honden die ouder zijn dan 6 maanden
  • Verkrijgbaar met vis, gevogelte of lam
  • Bevat proteïnen, vitaminen en mineralen voor een goede gezondheid
  • Alleen natuurlijke ingrediënten, geen kunstmatige toevoegingen
  • Hypoallergeen recept zonder granen, soja of zuivel

Wanneer gebruikt u het

Als uw hond ouder is dan 6 maanden, kunt u James Wellbeloved Minijacks gebruiken als snack of beloning bij de opvoeding. Een hapje na het uitvoeren van een taak is een beloning voor de nieuwe vaardigheid die uw hond heeft opgedaan. Hierdoor zal hij graag die nieuwe vaardigheid onthouden en zich ernaar blijven gedragen.

Sommige typen voedsel zijn voor kleinere hondenrassen te zwaar. Deze snacks zijn zo samengesteld dat rassen zoals Jack Russels of mopshonden de voedingsstoffen binnenkrijgen die goed voor ze zijn.

Recensies van klanten

5 op 5 15  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.