Ga naar inhoud Ga naar navigatie

James Wellbeloved - Senior Cat Food - Turkey & Rice

James Wellbeloved - Senior Cat Food - Turkey & Rice
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
 • Prijs: €13,49 Op voorraad

Selecteer uw variant:

James Wellbeloved Cat Senior met kalkoen is een zorgvuldige mix die uw ouder wordende kat alles biedt wat hij of zij nodig heeft om gezond, actief en gelukkig te blijven.  Hoe werkt het ... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

James Wellbeloved Cat Senior met kalkoen is een zorgvuldige mix die uw ouder wordende kat alles biedt wat hij of zij nodig heeft om gezond, actief en gelukkig te blijven. 

Hoe werkt het 

Bepaalde soorten voedsel kunnen allergische reacties veroorzaken, zoals huidontstekingen. Soms is dit het gevolg van moeilijk te verteren eiwitten in het eten. Dit product bevat een enkele eiwitbron (kalkoen), die makkelijker te verteren is voor uw kat. Daardoor kan het helpen om allergiesymptomen te verlichten. Dit vlees is geen veelvoorkomende veroorzaker van allergische reacties, in tegenstelling tot sommige andere vleessoorten. 

Dit product bevat alleen natuurlijke ingrediënten, wat de kans op een allergische reactie eveneens verkleint. De natuurlijke witlof is bovendien een uitstekende bron van prebiotica voor uw kat. Dat betekent dat het de goede bacteriën in de darmen van uw kat helpt groeien, zodat zijn maag in optimale staat kan verkeren. Het bevat daarnaast veenbessenextract, wat kan helpen de urinewegen gezond te houden.  

Belangrijkste voordelen  

 • geheel natuurlijke ingrediënten
 • hypoallergeen (vrij van ingrediënten die vaak allergische reacties veroorzaken)
 • prebiotica voor een gezonde maag
 • veenbessenextract kan bijdragen aan gezonde urinewegen
 • glucosamine helpt de gewrichten van uw kat gezond houden
 • een enkele eiwitbron (kalkoen) om de kans op allergische reacties te verkleinen
 • geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen 

Wanneer gebruikt u het

Hoewel de voedingsbehoeften van uw kat veranderen naarmate hij of zij ouder wordt, zijn er bepaalde voedingsstoffen waar hij niet zonder kan. Heeft uw kat echter een voedselallergie die wordt veroorzaakt door een eiwit, dan kan dit voor eetproblemen zorgen. James Wellbeloved Cat Senior kalkoen gebruik één enkele eiwitbron. Dat maakt het makkelijker voor de maag. Het betekent ook dat allergische reacties verminderd kunnen worden, en soms zelfs helemaal ophouden. Het voer bevat ook glucosamine om de gewrichten gezond te houden, wat erg belangrijk is voor hun mobiliteit bij het ouder worden. Enkele tekenen van voedselallergie of een gevoelige maag kunnen zijn: overgeven of diarree na het eten, vaak hoesten en huidirritatie. Raadpleeg altijd uw dierenarts als u zich zorgen maakt.  


Recensies van klanten

4,8 op 5 6  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • De brokjes worden graag gegeten door onze 2 poezen, ook onze meest kieskeurig poes vindt de brokjes lekker. Ze spuugt nu ook een stuk minder.
  Anoniem 22 november 2013