Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Johnson's huishoud spray tegen vlooien

Johnson's huishoud spray tegen vlooien
  • Prijs: €5,99 Op voorraad

Item:

Johnson’s huishoud spray is een effectief middel tegen vlooien. Parasieten kunnen zich snel vermenigvuldigen en infecteren niet alleen honden en katten, maar eieren, larven en poppen worden... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Johnson’s huishoud spray is een effectief middel tegen vlooien.

Parasieten kunnen zich snel vermenigvuldigen en infecteren niet alleen honden en katten, maar eieren, larven en poppen worden vaak verspreid op de favoriete ligplaatsen van uw huisdier. Johnson’s huishoud spray is een effectief middel om vlooien te verwijderen in uw huis.

Productvoordelen

  • Actieve pyrethroïden doden snel en effectief vlooien en larven, eieren en poppen
  • Dit product is geschikt voor hondenvlooien en kattenvlooien en is te gebruiken op vloerbedekking, gestoffeerde meubels en honden- en kattenmanden
  • De levenscyclus van vlooien en larven wordt direct onderbroken

Gebruiksaanwijzing
Schud de fles voor u het gebruikt. Alle plekken waar uw huisdier vaak ligt vanaf ongeveer 50cm afstand besproeien. Tapijten en gestoffeerde meubels licht bespuiten. Herhaal de behandeling na 1 tot 2 weken (minimaal 1 week). Was uw handen grondig nadat u het product gebruikt heeft.

Om nog verder te beschermen tegen vlooien wordt aanbevolen om beddengoed en ander textiel regelmatig schoon te maken en te verwisselen.

Waarschuwing
Gebruik deze spray niet op uw huisdier of bij mensen

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk hier onze overige huishoudsprays.

Recensies van klanten

3 op 5 2  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.