Ga naar inhoud Ga naar navigatie

KONG Stuff´n Easy Treat

KONG Stuff´n Easy Treat
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
 • Prijs: €8,99 Op voorraad

Selecteer uw variant:

p>Doe Kong Stuff'n'Paste leversnack in het favoriete snackspeeltje van uw hond om het extra verleidelijk te maken. Deze smakelijke, voedingsrijke pasta zal hem een behoorlijke tijd... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

p>Doe Kong Stuff'n'Paste leversnack in het favoriete snackspeeltje van uw hond om het extra verleidelijk te maken. Deze smakelijke, voedingsrijke pasta zal hem een behoorlijke tijd bezighouden en is tevens een oplossing voor slechte adem.

Hoe werkt hij

Spuit deze pasta op de groeven in de Kong of een gelijksoortig snackspeeltje van uw hond. U kunt zelfs trainingssnacks toevoegen voor een kleine, knapperige verrassing. Honden houden van de aroma en de smaak van lever, en een speeltje dat gevuld is met deze overheerlijke pasta zal ze daarom doen klauwen en likken totdat het echt helemaal leeg is. Ze krijgen een goede fysieke en mentale training als ze het rondstuiterende Kong speeltje achterna jagen om de beste invalshoek te vinden voor dat allerlaatste likje. 

Lever is ook erg goed voor uw hond. Het zit boordevol natuurlijke vitaminen, mineralen en antioxidanten die het immuunsysteem versterken. Het is tevens rijk aan oliën met omega 3- en omega 6-vetzuren. Deze essentiële aminozuren verzorgen de huid en de vacht en helpen ook met gezonde spieren en soepele gewrichten. 

Belangrijkste voordelen 

 • Smakelijke pasta die makkelijk in het favoriete speeltje van uw hond gespoten kan worden
 • Stimuleert speelgedrag, wat lichaam en geest gezond houdt
 • Houdt uw hond lekker bezig als u geen tijd heeft
 • Vol met essentiële aminozuren voor een gezonde huid en vacht
 • Bevat ingrediënten die een slechte adem tegengaan

Wanneer gebruikt u hem

Als u een Kong Original hondenspeeltje van rood rubber heeft of ander speelgoed waar snacks in kunnen, vul het dan met deze leverspray om uw hond lang bezig te houden. U kunt het gebruiken om goed gedrag te belonen, of om uzelf wat rust te gunnen terwijl hij bezig is om dat laatste beetje pasta eruit te likken.

Als uw hond last heeft van slechte adem, dan kan de Kong Stuff'n'Paste leversnack dat wat opfrissen. Probeer het ook eens op zijn tandenborstel om de tanden en het tandvlees schoon te maken.

Recensies van klanten

4,8 op 5 13  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • Hond vindt het lekker.
  Magere hond uit het asiel is lief met zijn gevulde kong. Nergens goedkoper dan bij medicanimal.nl.
  Charlie - 20 maart 2017