Your browser does not support JavaScript!
Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Gelicentieerd item
KONG Wubba Large
KONG Wubba Large

Dit is een gelicentieerd item, dus om wettelijke redenen en om ervoor te zorgen dat we het beste product voor de gezondheid van uw huisdier bieden, moeten we u vragen om enkele details te bevestigen.
Bevestig a.u.b. het type dier waaraan u dit gelicentieerde product gaat geven:
chevron
product.nonRXConsent.confirmation.text.relevantSafety
product.nonRXConsent.confirmation.text.productLiterature
product.nonRXConsent.confirmation.text.nonResale
product.nonRXConsent.confirmation.text.goodHealth
product.nonRXConsent.confirmation.text.notPregnant
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Gelicentieerd item
KONG Wubba Large
KONG Wubba Large

Dit is een gelicentieerd item, dus om wettelijke redenen lees en bevestig onderstaande gegevens en om ervoor te zorgen dat we het beste product voor de gezondheid van uw huisdier leveren.
Door de aankoop van dit Hill's product bevestigt u dat uw huisdier is geëxamineerd door een dierenarts die u dit voer heeft aanbevolen op basis van de examinatie en diagnose.
U begrijpt dat het wordt aanbevolen terwijl uw huisdier dit product krijgt, u ​​ten minste elke 12 maanden advies aan de dierenarts vraagt over het gebruik van dit voer en de voortdurende verzorging van uw huisdier.
Als de situatie van uw huisdier op welke manier dan ook verslechtert tijdens het gebruik van dit voer raadpleegt u onmiddellijk uw dierenarts.
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
U voegt toe:
KONG Wubba Large
KONG Wubba Large

Naar de volgende herhaalbestelling:

Volgende order verwacht op:

Geleverd elke 
text.account.new.upcoming.orders.payment.brand. 
Bevestig dat u dit product graag aan uw herhaalbestelling toevoegt. Het wordt toegevoegd aan het totaal van uw bestelling en uw kaart wordt gedebiteerd wanneer de bestelling wordt geplaatst.
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Bedankt, we hebben uw bestelling bijgewerkt. Je bestelling is gepland op
Close
U zet de volgende herhaalbestelling op:
Geleverd elke:
KONG Wubba Large
KONG Wubba Large

Subtotaal
Subtotaal
Om deze bestelling te wijzigen klik op Ga naar winkelwagen
of
KONG Wubba Large

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Uw hond zal het heerlijk vinden om met deze piepende KONG Wubba te spelen - ideaal om in het park of in de tuin achteraan te zitten of te apporteren.  Hoe werkt het Dit speelgoed heeft een...  Lees meer

KONG Wubba Large

Toy
€8,99
Niet beschikbaar voor dit product
€8,99
€8,99
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid
chevron

Product details

Uw hond zal het heerlijk vinden om met deze piepende KONG Wubba te spelen - ideaal om in het park of in de tuin achteraan te zitten of te apporteren. 


Hoe werkt het

Dit speelgoed heeft een stevige piepende bal en is gemaakt van duurzaam nylon. Hoe enthousiast uw huisdier er ook mee speelt, de KONG Wubba is er tegen bestand.  Het is natuurlijk niet onverwoestbaar, maar wel ideaal voor apporteren en wat gestoei. De lange slierten geven uw hond (en u) iets om vast te pakken, waardoor het makkelijk voor ze is met dit speelgoed bezig te blijven. 

De gepatenteerde vorm is wat de KONG Wubba uniek maakt. Het is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden - zorg er wel voor dat u ze in de gaten houdt tijdens het spelen. 


Belangrijkste voordelen

• Gepatenteerde vorm bevordert makkelijk spelen

• Stevige piepende bal prikkelt tijdens het spelen

• Gemaakt van duurzaam nylon

• Geweldig voor gebruik binnen of buiten

• Geschikt voor alle rassen en leeftijden


Wanneer gebruikt u hem

De mentale gezondheid van uw hond is net zo belangrijk als de fysieke gezondheid. Speeltijd geeft ze de kans beiden in vorm te houden. Mentale prikkeling stimuleert ook langer spelen met meer voldoening. De pieper in dit speelgoed voldoet aan hun jachtinstinct zodra ze het te pakken krijgen en de stevige structuur zorgt er voor dat u kunt genieten van een potje stoeien zonder bang te zijn iets kapot te maken. 


Zorg er altijd voor dat u een oogje in het zeil houdt tijdens het spelen, aangezien uw huisdier makkelijk overprikkeld kan raken. Zelfs het meest stevige speelgoed kan door een hond in stukken gebeten worden. Neem het speelgoed dus af als het te erg beschadigd is of als er losse stukken aan zitten die ingeslikt kunnen worden.

Recensies van klanten

4 op 5 15  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.