Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Kokoba 3 Tennisballen

Kokoba 3 Tennisballen
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
 • Was: €4,19
 • Prijs: €2,10 Op voorraad
 • U bespaart: €2,09 (50%)
Lenteverkoop. 50% korting!

Selecteer uw variant:

De drijvende tennisbal van Kokoba is een leuk speeltje om uw hond mentaal en fysiek mee te prikkelen tijdens de dagelijkse wandeling.   Hoe werkt het  Deze bal is een leuke speeltje die uw... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

De drijvende tennisbal van Kokoba is een leuk speeltje om uw hond mentaal en fysiek mee te prikkelen tijdens de dagelijkse wandeling.

 

Hoe werkt het 

Deze bal is een leuke speeltje die uw hond actief en in beweging houdt. De lichte kern zorgt ervoor dat de bal blijft drijven, waardoor het een ideaal speeltje is voor op het strand. Het sterke, bijna ondoordringbare materiaal aan de buitenkant van de bal lijkt op dat van een tennisbal, en gaat lang mee. Het is bovendien gemaakt van niet-giftig materiaal voor extra veiligheid. 

 

Hondenrassen als de Engelse springerspaniël hebben een natuurlijke aanleg tot apporteren, en dit soort speeltjes bevredigen spelenderwijs en op een veilige manier hun natuurlijke jachtinstinct. Het speeltje heeft hetzelfde formaat als de gemiddelde tennisbal, waardoor het geschikt is voor de meeste honden. 

 

Belangrijkste voordelen 

 • De bal blijft drijven, waardoor er zowel in het water als in het park mee kan worden gespeeld 
 • Het is gemaakt van robuust materiaal dat het gebit en tandvlees van uw hond niet beschadigt 
 • De bal is felgekleurd, waardoor het niet snel zoekraakt tijdens een apporteerspelletje

 

Wanneer gebruikt u het 

Het is belangrijk dat honden dagelijks genoeg lichaamsbeweging krijgen om spieren op te bouwen en energie te verbranden. Neem de tennisbal van Kokoba met u mee als u met uw hond naar het park of het strand gaat, en gebruik het tijdens apporteerspelletjes. Met een balkatapult van Kokoba kunt u de bal nog verder gooien, waardoor uw hond wordt aangemoedigd om verder te rennen. Dit is een fantastische manier om energieke honden de lichaamsbeweging te geven die ze nodig hebben. 

 

Jachthonden zoals beagles hebben een natuurlijk jacht- en apporteerinstinct, en met de tennisbal van Kokoba stimuleert u deze natuurlijke instincten en houdt u ze mentaal bezig.

Recensies van klanten

4,2 op 5 8  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • ZEER TEVREDEN !!!!
  6 Kokoba Tennisballen voor mijn hond besteld. kokoba-Tennisballen is niet schadelijk voor Gebit en Tandvlees,gewone tennisballen WEL!!! door het goede advies van Medicanimal,Snelle levering en Perfect voor mijn hond !!!!!
  Rob Monnee - 9 augustus 2017