Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Kokoba Aloë Vera doekjes extra dik

Kokoba Aloë Vera doekjes extra dik
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €4,99 Niet op voorraad

Item:

Kokoba Aloë Vera doekjes extra dik Met Kokoba aloë vera doekjes houdt u de gevoelige delen van uw huisdier zoals ogen en oren schoon en vrij van bacteriën.  Hoe het werkt De aloë vera... Lees meer

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Kokoba Aloë Vera doekjes extra dik

Met Kokoba aloë vera doekjes houdt u de gevoelige delen van uw huisdier zoals ogen en oren schoon en vrij van bacteriën. 

Hoe het werkt

De aloë vera doekjes hebben een antibacteriële werking waarmee u uw huisdier eenvoudig schoon houdt. De doekjes zijn stevig genoeg om poten en nagels mee schoon te maken. Maar ook zacht genoeg om te gebruiken op gevoelige delen, zoals de ogen, oren en billen.

De doekjes doden de meeste bacteriën en virussen. Toch geeft de aloë vera een verzachtend effect, waardoor de huid zacht en verzorgd aanvoelt. De doekjes bevatten ook geen alcohol. U kunt ze dus ook gebruiken op plekken die anders zouden kunnen uitdrogen, zoals de ogen, oren, mond, vacht en billen. 

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor alle huisdieren
  • Doodt de meeste bacteriën en virussen
  • Voedt en verzacht met aloë vera
  • Bevat geen alcohol
  • Stevig genoeg om nagels en pootjes mee schoon te maken
  • 50 stuks per verpakking

Wanneer gebruikt u het

Voor de gezondheid van uw huisdier is het belangrijk hem schoon te houden. Vuilophopingen in rond de ogen en oren kunnen problematisch zijn. En wondjes moeten ook schoon gehouden worden. Dit helpt infecties voorkomen.  Het is wel belangrijk dat u steeds een schoon doekje gebruikt. 

De doekjes vormen een waardevolle toevoeging aan de dagelijkse verzorging van uw huisdier doordat ze zo veelzijdig inzetbaar zijn. Ze zijn mild genoeg om het vuil rond de ogen weg te vegen, of de billen af te vegen bij moeilijke ontlasting, maar ook stevig genoeg om viezigheid tussen de nagels weg te krijgen. Of gebruik ze om de vacht schoon en fris te houden.

Recensies van klanten

4,2 op 5 21  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.