Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Kokoba Silicaat kattenbakvulling - Geur controle

Kokoba Silicaat kattenbakvulling - Geur controle
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
 • Prijs: €5,19 Niet op voorraad

Selecteer uw variant:

De Kokoba Silicaat kattenbakvulling is zeer absorberend, waardoor de kattenbak schoon en geurvrij blijft. Hoe het werkt Door de speciale, superabsorberende samenstelling gaat de... Lees meer

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

De Kokoba Silicaat kattenbakvulling is zeer absorberend, waardoor de kattenbak schoon en geurvrij blijft.

Hoe het werkt

Door de speciale, superabsorberende samenstelling gaat de kattenbakvulling lang mee. Dankzij de sponsachtige siliconen kristallen zijn nare geurtjes die uw kat achterlaat vanaf nu verleden tijd. Één zak per kat moet voldoende zijn voor één maand.

Kattenkorrels kunnen gemakkelijk blijven kleven aan de pootjes van uw kat. Hierdoor zijn binnen de kortste keren overal korreltjes kattenbakvulling te vinden in uw huis. De Kokoba SIlicaat kattenbakvulling kleeft niet en heeft een fijne structuur, waardoor dit niet gebeurd. Bovendien is het een milieuvriendelijk product, geheel gemaakt van natuurlijke mineralen.

Belangrijkste voordelen

 • Superabsorberende siliconen kristallen
 • Verwijderd nare geurtjes
 • Kleeft niet aan de pootjes van uw kat
 • Geheel natuurlijk
 • Duurzaam
 • Hygiënisch

Wanneer gebruikt u het

Afhankelijk van waar u woont en hoe oud uw kat is, is het soms niet raadzaam of mogelijk voor uw kat om buiten een bezoekje aan het toilet te brengen. Een kattenbak is in dat geval de beste uitkomst.

Een van de meest voorkomende problemen bij het gebruik van een kattenbak zijn de nare geurtjes die achterblijven. Dankzij de absorberende kristallen van de Kokoba Silicaat kattenbakvulling kunnen geurtjes zich niet verspreiden.

Als uw kat veel tijd doorbrengt in huis, zal er meer gebruik worden gemaakt van de kattenbak. Een kattenbakvulling die niet kleeft is dan ideaal. Door de fijne structuur blijven de korrels niet kleven aan de pootjes van uw kat en worden ze niet door het hele huis verspreid.

Hoewel de kattenbakvulling één maand meegaat, is het raadzaam om deze zo vaak mogelijk te vervangen als nodig is. Heeft u advies nodig over het kattenbakgebruik van uw kat, raadpleeg dan uw dierenarts.

Recensies van klanten

4,8 op 5 22  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • Fijn product
  Als er 3 katten op de bak gaan is een maand natuurlijk niet haalbaar,maar hij gaat 3 dagen langer mee als de silicagel van de Jumbo.
  Susanne Korsten - 30 november 2017