Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Kokoba Silicaat kattenbakvulling - Gezondheidsmeter

Kokoba Silicaat kattenbakvulling - Gezondheidsmeter
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €6,99 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Deze silica kattenbakvulling met gezondheidsindicatoren maakt het een stuk eenvoudiger om het functioneren van de urinewegen van uw kat in de gaten te houden. Hoe werkt het Plasproblemen... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Deze silica kattenbakvulling met gezondheidsindicatoren maakt het een stuk eenvoudiger om het functioneren van de urinewegen van uw kat in de gaten te houden.

Hoe werkt het


Plasproblemen behoren tot de meestvoorkomende gezondheidsklachten bij katten. Het is daarom belangrijk om de blaasgezondheid van uw kat in de gaten te houden. Het vroegtijdig  signaleren van mogelijke problemen kan een groot verschil maken bij de behandeling ervan. Silica kattenbakvulling met gezondheidsindicatoren kan hierbij helpen. 


Deze speciale kattenbakvulling is niet alleen sterk absorberend, maar verandert bovendien van kleur als er iets aan de hand is met de urine van uw kat. Zo wordt u tijdig gewaarschuwd als er mogelijke gezondheidsrisico's zijn. De vulling heeft een antibacteriële werking die geurtjes neutraliseert, bevat geen gifstoffen en is milieuvriendelijk.
 

Belangrijkste voordelen


  • Spoort mogelijke problemen met het urinewegstelsel in een vroeg stadium op
  • Verandert van kleur bij gezondheidsrisico's
  • Verwijdert geurtjes
  • Antibacteriële werking
  • Vrij van gifstoffen en milieuvriendelijk
  • Sterk absorberende korrels
  • Kleeft niet aan de pootjes


Wanneer gebruikt u het


Bij katten is het niet altijd meteen duidelijk dat er iets aan de hand is met hun gezondheid: ze zijn meesters in het verbergen van klachten. Een vroege diagnose kan net als bij mensen echter bijdragen aan het succes van de behandeling. 


Problemen met het urinewegstelsel vormen een gezondheidsrisico bij katten. Signalen dat er iets aan de hand is zijn onder andere persen op de kattenbak, vaker naar de kattenbak gaan en bloed in de urine. Deze silicakorrels geven een snel, tijdig en duidelijk signaal dat er iets aan de hand is.


Als de korrels in een andere kleur dan geel/oranje veranderen, kan dit een teken zijn dat er iets mis is in het urinewegstelsel. Neem in dat geval direct contact op met uw dierenarts voor meer informatie. Deze kattenbakvulling waarschuwt u bijtijds als er gezondheidsrisico's zijn, maar vraag uw dierenarts altijd om advies als u het vermoeden hebt dat uw kat ziek is.

Recensies van klanten

4,4 op 5 7  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.