Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Kokoba hondentuigje - Zwart
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €5,89 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Houd uw hond tijdens het wandelen veilig bij u met dit hondentuigje van Kokoba. Met dit tuigje loopt uw hond naast u, zonder zijn nek te belasten. Hoe werkt het Dit stevige tuigje is... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Houd uw hond tijdens het wandelen veilig bij u met dit hondentuigje van Kokoba. Met dit tuigje loopt uw hond naast u, zonder zijn nek te belasten.

Hoe werkt het

Dit stevige tuigje is gemaakt van scheurbestendig nylon en is voorzien van een stevige nikkelen D-ring op de rug waaraan een riem vastgemaakt kan worden. Nylon is stevig en toch zacht, zodat het tuigje comfortabel aanvoelt voor uw hond.
Het is bruikbaar in alle weersomstandigheden, en dat is handig als uw hond graag in de modder speelt of als u door een regenbui wordt overvallen tijdens het uitlaten. Met de vier verstelbare bandjes kunt u het tuigje perfect op maat maken voor uw hond.

Belangrijkste voordelen

  • Stevig, zacht en flexibel nylon hondentuigje
  • Verkrijgbaar in 3 verstelbare maten
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Comfortabel om te dragen
  • Voorzien van stevige nikkelen D-ring voor hondenriem
  • Handige kliksluiting

Wanneer gebruikt u het
Halsbanden kunnen voor behoorlijk wat druk op de nek van uw hond zorgen, zeker als hij veel trekt. Probeer dit hondentuigje van Kokoba; dat is wél comfortabel. De stevige stof en de nikkelen D-ring zorgen ervoor dat u de controle heeft over uw hond, ook als deze sterk is. Met de vier verstelbare bandjes zorgt u voor een comfortabele pasvorm. 

Recensies van klanten

Sorry maar er zijn geen beoordelingen van dit product.
Wees de eerste om een beoordeling te schrijven