Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Kokoba knipperende LED-hondenriem

Kokoba knipperende LED-hondenriem
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Was: €8,99
  • Prijs: €7,19 Op voorraad
  • U bespaart: €1,80 (20%)
Januari uitverkoop! 20% korting

Item:

De hondenriem van Kokoba met knipperende LED-lampjes is het ideale accessoire voor wandelingen vroeg in de ochtend of laat op de avond.  Hoe werkt het Met deze eenvoudige riem kunt u uw... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

De hondenriem van Kokoba met knipperende LED-lampjes is het ideale accessoire voor wandelingen vroeg in de ochtend of laat op de avond. 

Hoe werkt het

Met deze eenvoudige riem kunt u uw hond veilig bij u houden als u hem uitlaat in het donker. Hij is gemaakt van waterbestendige siliconen en heeft ingebouwde LED-lampjes over de hele lengte van de riem. De lichtjes zijn tot wel 500 meter verderop zichtbaar, waardoor u en uw hond genoeg zicht hebben om de weg te vinden. Door de twee lichtinstellingen, knipperend en constant, kunt u uw hond makkelijk in de verte zien. U heeft geen batterijen nodig: zodra de lampjes op de riem beginnen te dimmen kunt u ze eenvoudig opnieuw opladen met de bijgeleverde USB-kabel. Elke volledige oplaadbeurt geeft de riem 6 tot 8 uur aan batterijduur,  wat betekent dat u voldoende wandelingen uit een volledige oplaadbeurt haalt. Doordat de USB-poort volledig beschermd is, kunt u deze riem ook gebruiken als het regent.

Belangrijkste voordelen

  • Gemaakt van waterbestendige siliconen 
  • LED-licht  tot wel 500 meter verderop zichtbaar
  • Keuze uit constante en knipperende lichtfuncties 
  • Oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel
  • 6 tot 8 uur batterijduur met elke oplaadbeurt
  • Weerbestendige siliconen en beschermde USB-poort zorgen ervoor dat u ook in de regen kunt wandelen
  • Volledig verstelbaar voor een perfecte pasvorm 

Wanneer gebruikt u hem

Deze riem is ideaal als uw drukke schema ervoor zorgt dat u uw huisdier in het donker moet uitlaten. De felle knipperende of constante LED-lichtjes leiden de weg en zorgen ervoor dat u uw hond gemakkelijk in de gaten kunt houden. Om deze verstelbare riem passend te maken, doet u hem om de nek van uw hond en trekt u hem aan totdat er slechts 2 vingers tussen passen. Het is belangrijk dat de riem goed zit: te strak kan voor ongemakken zorgen bij uw hond. Als hij te los zit, dan kan hij afglijden. Zodra u de riem passend heeft gemaakt, kunt u het overbodige stuk afknippen met een schaar. 

LED Collar

Recensies van klanten

4,4 op 5 14  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.