Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Lintbells Microfiber Vinger Tandenborstel

Lintbells Microfiber Vinger Tandenborstel
  • Prijs: €7,99 Op voorraad

Item:

Houd het gebit van uw hond stralend schoon met Lintbells microvezel-gebitsreiniger.   Hoe werkt hij Gebruik dit product om tandplak en tandsteen bij uw huisdier te verwijderen. Deze... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Houd het gebit van uw hond stralend schoon met Lintbells microvezel-gebitsreiniger.

 

Hoe werkt hij
Gebruik dit product om tandplak en tandsteen bij uw huisdier te verwijderen. Deze reiniger heeft 12.000 vezels meer dan een standaard tandenborstel: zeer effectief en met langdurig resultaat.

 De vezels hebben een coating van antibacteriële zilverionen die bacteriën direct doden. De gebitsreiniger gaat bij dagelijks gebruik zes weken lang mee. Door het gebruik helpt u gebitsproblemen zoals tandverlies en tandvleesproblemen voorkomen. Gebruik de reiniger in combinatie met YuCare tandpasta voor het beste resultaat.

 

Belangrijkste voordelen

  • Reinigt het gebit en zorgt voor een frisse adem
  • Doodt bacteriën direct
  • Breekt tandsteen en tandplak af
  • Ideaal in combinatie met YuCare tandpasta
  • Gaat 4 tot 6 weken mee
  • 12.000 vezels meer dan een standaard tandenborstel

Wanneer gebruikt u hem

Een goede gebitshygiëne is belangrijk om uw hond gezond en vrolijk te houden. Zonder maatregelen kan er tandplak en tandsteen ontstaan. Dat kan voor problemen met het gebit zorgen. Een hond die last heeft van tandpijn en pijnlijk, ontstoken tandvlees kan moeite hebben met eten. Bovendien kunnen de extra bacteriën in het spijsverteringskanaal terechtkomen en zo maagpijn en misselijkheid veroorzaken.

Lijkt uw huisdier minder eetlust te hebben, of heeft uw hond alleen trek in zachte brokjes? Gebitsproblemen kunnen de oorzaak zijn. Kijk of het tandvlees van uw hond rood en gezwollen is. Poets de tanden van uw hond om problemen te voorkomen. Ook kauwspeeltjes helpen daarbij. Bezoek de dierenarts als u merkt dat uw hond last van zijn/haar gebit heeft, en vraag om advies.

Recensies van klanten

4,8 op 5 10  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.