Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Logic Orozyme Kauwstrips

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Logic Orozyme kauwsnoepjes zijn een smakelijke traktatie die helpen het gebit van uw hond gezond te houden. Hoe werkt het Logic Orozyme kauwsnoepjes bevatten een innovatieve formule die...  Lees meer

Logic Orozyme Kauwstrips

Hoeveelheid
chevron
€10,79
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€10,79

Product details

Logic Orozyme kauwsnoepjes zijn een smakelijke traktatie die helpen het gebit van uw hond gezond te houden.

Hoe werkt het

Logic Orozyme kauwsnoepjes bevatten een innovatieve formule die helpt de tanden van uw viervoeter schoon en gezond te houden. Zorgvuldig geselecteerde enzymen in deze kauwsnoepjes helpen tandplak te verwijderen van tanden en tandvlees. De kauwbeweging stimuleert deze enzymen bij het bestrijden van tandplak.

De kauwsnoepjes worden gemaakt van de ongelooide huid van runderen en varkens, waardoor ze lekker smaken en uw hond er geen problemen mee heeft ze op te peuzelen. Orozyme kauwsnoepjes zijn ook besproeid met antibacteriële stoffen die helpen het gebit schoon te houden, en natuurlijk vrij van bacteriën.

Deze smakelijke snoepjes hebben een laagje smaakstof met mout en zijn verkrijgbaar in drie maten: klein, medium en groot. Zo heeft u een snoepje dat past bij uw hond.

Belangrijkste voordelen

  • smakelijke kauwsnoepjes gemaakt van runder- en varkenshuid
  • met enzymen die tandplak verwijderen
  • de kauwbeweging helpt de tanden schoon te maken
  • besproeid met antibacteriële middelen voor betere mondgezonheid 

Wanneer gebruikt u het

Een schoon gebit is een vereiste voor de gezondheid van uw hond. Een opbouw van tandplak en tandsteen kan leiden tot vervelende gezondheidsproblemen als tandvleesontsteking, abcessen, en in extreme gevallen zelfs tot het verlies van tanden.

De kauwsnoepjes hebben een tweevoudige werking: de kauwbeweging helpt bij het schoonmaken van de tanden, en de toegevoegde enzymen helpen met het verwijderen van tandplak en bacteriën. U kunt uw hond dagelijks trakteren op kauwsnoepjes, bijvoorbeeld als lekker tussendoortje.

Als u zich zorgen maakt over de mondgezondheid van uw hond, let dan op de tekenen van abcessen, zoals verminderde eetlust, opgezwollen tandvlees en rode plekken. Neem uw hond mee naar de dierenarts voor een volledige medische controle zodra u symptomen ziet.

Recensies van klanten

4,6 op 5 58  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

  • Tanden-poets-snack
    De enige snack ter voorkoming van tandplak die onze Cavalier King Charles lust.
    Steven - 19 februari 2020