Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Lypex Capsules

Lypex Capsules
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €69,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

Lypex Capsules zijn een supplement voor de alvleesklier voor honden. Hoe werkt het Lypex Capsules zijn een supplement van pancreasenzymen die voor de behandeling van diverse stoornissen bij... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Lypex Capsules zijn een supplement voor de alvleesklier voor honden.

Hoe werkt het

Lypex Capsules zijn een supplement van pancreasenzymen die voor de behandeling van diverse stoornissen bij honden gebruikt kunnen worden. Het supplement is ideaal in de beheersing van exocriene pancreas insufficiëntie (EPI), prikkelbare darm syndroom en een tekort aan galzouten. Deze capsules zijn 'enteric-coated' (voorzien van maagsapresistente filmlaag) wat ze na inname beschermt tegen maagzuur, zodat het actieve enzym de darmen van uw huisdier kan bereiken en daar zijn werk kan doen. 

Belangrijkste voordelen

• Een supplement voor de alvleesklier voor honden met EPI

• Maagsapresistente filmlaag

• Capsules moeten geopend en over het voer gestrooid worden

Wanneer gebruikt u het

EPI is een aandoening waarbij de alvleesklier van uw hond onvoldoende verteringsenzymen produceert voor vertering en opname van voedingsstoffen als vetten, koolhydraten en eiwitten uit het voedsel. Als uw hond een tekort heeft aan verteringsenzymen (of exocriene pancreas insufficiëntie), dan kan dat effect hebben op het maag-darmstelsel en uiteindelijk zijn tol eisen op de gezondheid en het welzijn van uw hond. Symptomen zijn onder andere gewichtsverlies en chronische diarree.

Slechte spijsvertering voorkomt dat uw hond de benodigde voedingsstoffen uit het eten kan opnemen, wat tot ondervoeding kan leiden. Lypex Capsules helpen de spijsvertering van uw hond op volle kracht te functioneren. 

Deze capsules horen alleen gebruikt te worden na een volledige diagnose en op aanraden van uw dierenarts. Zolang uw dierenarts het aanraadt moeten de capsules tweemaal daags geopend en over het eten van uw hond gestrooid worden. Volg de adviezen voor grootte en gewicht van uw huisdier. Stop de kuur direct als u nadelige bijwerkingen bemerkt en vraag een dierenarts om advies.


Recensies van klanten

4,9 op 5 14  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.