Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Natures Menu

Natures Menu
  • Prijs: €13,49 Op voorraad

Item:

Natures Menu is een rauw voer dat alle vitaminen en voedingsstoffen bevat die uw huisdier nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven.   Hoe werkt het Dankzij een unieke combinatie van... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Natures Menu is een rauw voer dat alle vitaminen en voedingsstoffen bevat die uw huisdier nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven.

 

Hoe werkt het

Dankzij een unieke combinatie van groenten, rijst en vers, gemakkelijk verteerbaar vlees bieden deze smakelijke zakjes voer alle mineralen, proteïnen en vezels die uw hond nodig heeft om gezond te blijven. Elke smaak heeft een hoog proteïnengehalte om de actieve levensstijl van uw huisdier te ondersteunen. Vezels bevorderden een regelmatige darmfunctie.

 Natures Menu is vrij van chemicaliën, conserveermiddelen en kunstmatige toevoegingen. Uw hond geniet van puur natuurlijke ingrediënten.

 

Belangrijkste voordelen 

  • Doos met 8 x 300-grams zakjes
  • Met uitgebalanceerde, rauwe ingrediënten en echt vlees
  • Vrij van chemicaliën, conserveermiddelen en kunstmatige toevoegingen
  • Al het vlees is gesneden of gehakt voor een gemakkelijk verteerbare substantie
  • Gebruiksvriendelijke zakjes
  • Beschikbaar in vier smaken: kip, rund en pens, kalkoen en kip en kip, konijn en eend


Wanneer gebruikt u het

Een dieet van rauw voer maakt uw dier energieker en verbetert de conditie van de vacht en huid. Dit komt doordat de proteïnen, oliën en vetzuren niet kapot zijn gekookt. Vitamine E heeft een positief effect op de huid van uw hond. De huid is sterker en geneest sneller. Omdat de vitamine niet kapot gekookt is, wordt de huid van binnenuit verzorgd.

Rauw voedsel ondersteunt een goede darmwerking en vermindert de hoeveelheid ontlasting van uw huisdier. Een groot deel van de maaltijd is beter verteerbaar dan bijvoorbeeld brokken en daardoor worden alle voedingsstoffen en mineralen opgenomen en blijft er minder onverteerd afval over. Omdat op rauw voedsel meer gekauwd moet worden, wordt met dit voer ook in de natuurlijke kauwbehoefte van uw hond voorzien.

Recensies van klanten

4,9 op 5 27  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.