Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Non Pull Harness

Non Pull Harness
  • Prijs: €11,99 Op voorraad

Item:

Het Non Pull harnas is een hondvriendelijk tuig. Als uw hond vaak aan de riem trekt kunt u het gedrag met de Non Pull Harness beïnvloeden. U hoeft maar licht te trekken aan het tuig, dit is... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Het Non Pull harnas is een hondvriendelijk tuig.

Als uw hond vaak aan de riem trekt kunt u het gedrag met de Non Pull Harness beïnvloeden. U hoeft maar licht te trekken aan het tuig, dit is voldoende om uw hond te corrigeren. Het is belangrijk dat u een vaste lijn gebruikt in combinatie met de Non Pull Harness.

Maten:

Klein- 22-30CM borstomvang

Medium - 30-43CM borstomvang

Groot - 43-60CM borstomvang

Recensies van klanten

4,1 op 5 20  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

  • Geweldig! het werkt en beter dan gehoopt!
    Wij hebben een Weimaraners reu van 6 maanden, het was een ramp om met hem aan de lijn te lopen, echt niet leuk. We zochten naar een anti trek tuigje, maar wilde beginnen met een zo hondvriendelijk mogelijk tuigje. Deze vonden we op Internet en hebben hem besteld, maar we konden het niet geloven, tot we hem binnen kregen en omdeed. Uitlaten is nu heerlijk en leuk! Leuk voor ons maar ook voor onze hond, voor hem was uitlaten ook niet leuk meer, en nu meer dan geweldig, nooit meer iets anders. Hij heeft nergens last van, het zit perfect. Als hij groter word bestellen we direct de grotere maat. Bedankt!
    Henk en Mo Kuykens met Nozem - 14 december 2015