Ga naar inhoud Ga naar navigatie

PURINA PRO PLAN Middelgrote puppy

PURINA PRO PLAN Middelgrote puppy
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €49,36 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Selecteer uw variant:

  • Krijg 5% korting met elke herhaalbestelling!

Geef uw puppy een goede start met PURINA PRO PLAN Dog Medium Puppy with OPTISTART Rich in Chicken Dry Food. Dit droogvoer is rijk aan colostrum, zink en vitamine C en bevat alle... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Geef uw puppy een goede start met PURINA PRO PLAN Dog Medium Puppy with OPTISTART Rich in Chicken Dry Food. Dit droogvoer is rijk aan colostrum, zink en vitamine C en bevat alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft.


Hoe werkt het
 

Uw puppy heeft tijdens zijn groei een uitgebalanceerd dieet nodig. Als uw puppy al vanaf jonge leeftijd gezond eet, heeft hij daar later als volwassen hond nog profijt van. Dit voer bevat de speciale OPTISTART-formule die alles heeft wat uw speelse pup nodig heeft om fit te blijven. 


Het hoofdingrediënt in dit voer is colostrum, wat normaal gesproken alleen in de moedermelk zit. Colostrum ondersteunt het immuunsysteem van uw puppy, waardoor hij infecties beter kan afweren. Andere ingrediënten, zoals vitamine C, zink en calcium, dragen bij aan gezonde gewrichten, botten en de algemene gezondheid.  


Belangrijkste voordelen 

  • Speciale OPTISTART-formule met ingrediënten speciaal ontwikkeld voor middelgrote puppy’s 
  • Colostrum verhoogt de natuurlijke weerstand van uw hond 
  • Uw huisdier zal de smaak heerlijk vinden 
  • Natuurlijke ingrediënten 
  • Bevordert de groei van de botten en gewrichten 
  • Stimuleert en ondersteunt een actieve leefstijl


Wanneer gebruikt u het 


Het dieet van uw jonge puppy kan een langdurig effect hebben op zijn ontwikkeling. Als zijn immuunsysteem al vanaf een jonge leeftijd wordt ondersteund, zal hij als volwassen hond veel beter bestand zijn tegen ziektekiemen en infecties. Net zo belangrijk is de ontwikkeling van sterke gewrichten, omdat zwakke gewrichten later voor mobiliteitsproblemen kunnen zorgen. 


Actieve honden zijn gelukkige honden, en door uw huisdier PURINA PRO PLAN Dog Medium Puppy with OPTISTART Rich in Chicken Dry Food te geven, zorgt u ervoor dat zowel zijn gewrichten als zijn immuunsysteem zich goed kunnen ontwikkelen tijdens de groei. Het is belangrijk dat u eerst uw dierenarts raadpleegt voordat u grote verandering aanbrengt in het dieet van uw pup. 

Recensies van klanten

4,7 op 5 20  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.