Ga naar inhoud Ga naar navigatie

PURINA PRO PLAN Middelgrote volwassen hond Sensitive Skin

PURINA PRO PLAN Middelgrote volwassen hond Sensitive Skin
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €60,76 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Selecteer uw variant:

  • Krijg 5% korting met elke herhaalbestelling!

Purina Pro Plan Dog Medium Adult droogvoer met Optiderma voor de gevoelige huid en rijk aan zalm is ontwikkeld om de huid en vacht van uw hond te ondersteunen en hem gezond en gelukkig te... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Purina Pro Plan Dog Medium Adult droogvoer met Optiderma voor de gevoelige huid en rijk aan zalm is ontwikkeld om de huid en vacht van uw hond te ondersteunen en hem gezond en gelukkig te houden.

Hoe werkt het

Sommige eiwitbronnen, zoals rundvlees, zuivel en tarwe, kunnen ontstekingen en irritatie aan de huid van uw hond veroorzaken, vooral als hij een gevoelige huid heeft. De zalm en rijst in dit voer vormen een uitstekende eiwitbron voor uw hond, die tegelijkertijd helpt huidirritatie te voorkomen.

De Optiderma-formule in het voer is een mix van voedingsstoffen die zich speciaal op de huid richt. Deze extra steun vanuit de voeding helpt een gezonde huid op te bouwen en bij te houden, zodat hij geen last krijgt van gevoeligheid. Daarnaast dragen de voedingsstoffen bij aan gezondere, sterkere gewrichten voor uw hond.

Belangrijkste voordelen

  • Optiderma voor een gezonde huid
  • zalm en witte rijst bieden makkelijk verteerbare eiwitten en koolhydraten
  • klinisch bewezen de huid van uw hond gezond te houden
  • helpt gewrichten sterk en gezond te houden
  • bevat geen eiwitten die huidirritatie kunnen veroorzaken (rund, zuivel en tarwe)

Wanneer gebruikt u het

Veel honden hebben last van een gevoelige huid, en er zijn enkele tekenen waar u op kunt letten. Als uw hond zichzelf voortdurend krabt of likt, kan dit wijzen op een gevoelige huid. Hoewel het dieet zeker een oorzaak kan zijn, zijn er verschillende andere problemen die u eerst zult moeten uitsluiten. Raadpleeg eerst uw dierenarts voor advies over wat u moet doen. De dierenarts kan u vertellen of omgevingsfactoren een rol spelen in de gezondheid van de huid van uw hond.

Echter, als het voer het probleem is, dan zijn rundvlees, zuivel en tarwe de meestvoorkomende oorzaken. Kiezen voor een product dat bijdraagt aan een gezonde huid met eiwitten uit natuurlijke bron, zoals  Purina Pro Plan Dog Medium Adult  droogvoer met Optiderma voor de gevoelige huid en rijk aan zalm, kan zo een goede manier zijn om problemen te voorkomen. 

Recensies van klanten

4,7 op 5 88  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.