Ga naar inhoud Ga naar navigatie

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Canine HA Hypoallergenic

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Canine HA Hypoallergenic
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €30,99 Op voorraad

Selecteer uw variant:

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Canine HA Hypoallergenic is een compleet hypoallergeen dieetvoer dat kan helpen bij de diagnose en het reguleren van voedselallergie bij honden van alle... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Canine HA Hypoallergenic is een compleet hypoallergeen dieetvoer dat kan helpen bij de diagnose en het reguleren van voedselallergie bij honden van alle leeftijden, inclusief puppy's.

Sommige honden hebben last van voedselallergieën die vaak kunnen leiden tot andere problemen zoals huidongemakken en/of spijsverteringsproblemen. Purina Proplan Hypoallergeic is ontwikkeld om honden in dergelijke situaties te ondersteunen. Het is een echt hypoallergeen dieet samengesteld uit één eiwitstof en gezuiverde koolhydraatbronnen en bovendien is het eiwit opgesplitst (gehydrolyseerd) in zeer kleine componenten die te klein zijn om een allergische reactie te veroorzaken. Gehydrolyseerde diëten zijn erkend als de beste soort voeding om te gebruiken tijdens een 'eliminatiedieetproef' wanneer een diagnose van een (of uit te sluiten) voedselallergie wordt gesteld.

Belangrijkste voordelen: 

  • Enkelvoudige gehydrolyseerde eiwitten opgesplitst in kleine onderdelen die te klein zijn om een allergische reactie te veroorzaken
  • Gezuiverde koolhydraten om het risico op allergische reacties te verminderen
  • Toegevoegde omega-3 vetzuren om het natuurlijke anti-ontstekingsproces te maximaliseren
  • Ook nuttig voor honden met ernstige darmziekten zoals IBD
  • Goed verteerbaar

Voedingsgids:

Gewicht van hond (kg)

Hoeveelheid (gr) per dag

2,5

75

5

120

10

190

15

250

25

350

35

440

45

520

70

700

Dit voedingsprogramma wordt slechts als richtlijn aanbevolen, onder voorbehoud van klinische aanpassingen voor het juiste gewichtsonderhoud. Zorg dagelijks voor voldoende zoet water in een schone container voor uw hond. Raadpleeg voor de gezondheid van uw huisdier regelmatig uw dierenarts.

Recensies van klanten

4,8 op 5 64  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.