Ga naar inhoud Ga naar navigatie

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Canine UR Urinary

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Canine UR Urinary
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €30,99 Op voorraad

Selecteer uw variant:

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Canine UR Urinary is een compleet dieetvoer dat helpt calciumoxalaatstenen op te lossen. Dit complete voer is ontwikkeld om acidische urine te bevorderen dat... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Canine UR Urinary is een compleet dieetvoer dat helpt calciumoxalaatstenen op te lossen.

Dit complete voer is ontwikkeld om acidische urine te bevorderen dat helpt bij het oplossen en minimaliseren van terugkerende schadelijke calciumoxalaatstenen. Het is samengesteld met matige eiwitgehaltes om het aanmaken van bacteriën te verminderen die gewoonlijk geassocieerd worden met nierstenen. Het bevat voedingsstoffen zoals omega-3 vetzuren en antioxidanten die de gezondheid van de urinewegen ondersteunen.

*Let op dit voer is niet geschikt voor honden die urine zuurmakers toegediend krijgen. Neem bij twijfel contact op met uw dierenarts.

Belangrijkste voordelen:

  • Gereguleerde zuurtegraad: speciaal ontwikkeld om gezonde urine te bevorderen, blaasstenen op te lossen en het risico van herhaling te minimaliseren
  • Matige eiwitgehalte om de opbouw van ongezonde bacteriën in de urine te helpen minimaliseren
  • Zeer smakelijk: lekker voor dagelijkse en langdurige voeding

Voedingsgids:

Gewicht van hond (kg)

Hoeveelheid (gr) per dag

2,5

70

5

110

10

170

15

225

25,

315

35

395

45

470

70

630

Dit voedingsprogramma wordt slechts als richtlijn aanbevolen, onder voorbehoud van klinische aanpassingen voor het juiste gewichtsonderhoud. Zorg dagelijks voor voldoende zoet water in een schone container voor uw hond. Raadpleeg voor de gezondheid van uw huisdier regelmatig uw dierenarts.

*Let op: de verpakking is veranderd, maar de samenstelling is hetzelfde

Recensies van klanten

5 op 5 4  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.