Ga naar inhoud Ga naar navigatie

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Feline EN St/Ox Gastrointestinal

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Feline EN St/Ox Gastrointestinal
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €43,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Selecteer uw variant:

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Feline EN St/Ox Gastrointestinal is een zeer goed verteerbaar dieetvoer dat ondersteuning biedt bij nierproblemen en nierfalen bij katten van alle... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Feline EN St/Ox Gastrointestinal is een zeer goed verteerbaar dieetvoer dat ondersteuning biedt bij nierproblemen en nierfalen bij katten van alle leeftijden, inclusief kittens.

Een slechte spijsvertering is vaak de oorzaak van stoornissen in de ingewanden en kan de symptomen verergeren. Daarom bevat Purina Proplan EN geselecteerde zeer verteerbare ingrediënten om de spijsvertering te ondersteunen en de hoeveelheid voedingsstoffen te minimaliseren die niet worden verteerd en in de darmen blijven. Het is ontwikkeld met een beperkt aantal eiwitbronnen om eventuele voedselreacties te minimaliseren. Daarnaast bevat het probiotica en omega-3 vetzuren om gezonde ingewanden te bevorderen.

Belangrijkste voordelen:

  • Eenvoudig in te nemen ingrediënten die de darmfunctie ondersteunen
  • Beperkte hoeveelheid eiwitbronnen om maag- en darmklachten te minimaliseren
  • Toegevoegde probiotische (insuline) om de darmgezondheid te bevorderen
  • Met St/Ox om de gezondheid van de urinewegen te helpen ondersteunen bij katten die gevoelig zijn voor aandoeningen aan de urinewegen.

Voedingsgids:

Droog

Gewicht van kat (kg)

Hoeveelheid (gr) per dag

2

30

3

45

4

60

5

70

>5

+ 15 g/kg

Nat

Gewicht van kat (kg)

Hoeveelheid (gr) per dag

2

2/3

4

1 1/4

6

1 3/4

Gebruik 1 tot 2 weken tijdens perioden van herstel van acute diarree en/of tot volledig herstel. Om de spijsvertering te optimaliseren dient de dagelijkse dosis worden verdeeld in meerdere kleine maaltijden. Het wordt aanbevolen dat vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksperiode en voor voedingsadvies voor kittens het advies van een dierenarts wordt gezocht. Water moet altijd beschikbaar zijn.

*Let op: de verpakking is veranderd, maar de samenstelling is hetzelfde

Recensies van klanten

4,9 op 5 18  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.