Ga naar inhoud Ga naar navigatie

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Feline HA St/Ox Hypoallergenic

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Feline HA St/Ox Hypoallergenic
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
 • Prijs: €37,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Selecteer uw variant:

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Feline HA Hypoallergenic is een compleet hypoallergeen dieetvoer die niet alleen helpt voedselallergie te reguleren bij katten van alle leeftijden, inclusief... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Feline HA Hypoallergenic is een compleet hypoallergeen dieetvoer die niet alleen helpt voedselallergie te reguleren bij katten van alle leeftijden, inclusief kittens, maar is ook te gebruiken bij het stellen van diagnoses.

Voedselallergieën bij katten kunnen leiden tot vele problemen zoals huidongemakken en/of spijsverteringsproblemen. Purina Proplan HA is een echt hypoallergeen dieet samengesteld uit eiwitten die zijn opgesplitst (gehydrolyseerd) in zeer kleine componenten die te klein zijn om een allergische reactie te veroorzaken en een gezuiverde koolhydraatbron. Gehydrolyseerde diëten zijn de beste soort voeding om te gebruiken tijdens een 'eliminatiedieetproef' wanneer een diagnose van een (of uit te sluiten) voedselallergie wordt gesteld. Tijdens een proef is het belangrijk dat u uw kat geen andere voeding of traktaties geeft. Door zijn goede verteerbaarheid is Purina Hypoallergenic ook gunstig voor katten met ernstige darmziekten zoals IBD.

Belangrijkste voordelen:

 • Enkelvoudige gehydrolyseerde eiwitten opgesplitst in kleine componenten die te klein zijn om een allergische reactie te veroorzaken
 • Gezuiverde koolhydraten om allergische reacties te helpen voorkomen
 • Een heerlijke smaak dankzij de hoge kwaliteit van de ingrediënten en smaakversterker
 • Met St/Ox om de gezondheid van de urinewegen te helpen ondersteunen bij katten die gevoelig zijn voor aandoeningen aan de urinewegen.
 • Nuttig voor katten met ernstige darmziekten zoals IBD

Voedingsgids:

Gewicht van kat (kg)

Hoeveelheid (gr) per dag

2

35

3

50

4

70

5

85

>5

+ 15 g/kg 

De aanbevolen gebruiksperiode is 3 tot 8 weken. Als de signalen van intolerantie verdwijnen, kan dit voer voor onbepaalde tijd worden gebruikt. Het wordt aanbevolen dat vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksperiode en voor voedingsadvies voor kittens het advies van een dierenarts wordt gezocht. Water moet altijd beschikbaar zijn.

*Let op: de verpakking is veranderd, maar de samenstelling is hetzelfde

 

Recensies van klanten

4,7 op 5 49  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • Prima
  De eerste zak is bijna op. Mijn kat vindt dit smakelijk voer in tegenstelling tot andere hypo-allergene dieetvoeders Redelijke prijs. Wel klein formaat knabbels wat geen probleem is voor mijn kat. Ook geen allergische reacties gezien.
  gk - 16 oktober 2016