Ga naar inhoud Ga naar navigatie

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Feline OM St/Ox Obesity Management

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Feline OM St/Ox Obesity Management
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €42,99 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Selecteer uw variant:

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Feline OM St/Ox Obesity Management is een dieetvoer dat helpt om katten met obesitas gewicht te laten verliezen. Purina's Obesity Management voer is laag in... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

PURINA PROPLAN VETERINARY DIETS Feline OM St/Ox Obesity Management is een dieetvoer dat helpt om katten met obesitas gewicht te laten verliezen.

Purina's Obesity Management voer is laag in vet en calorieën, maar hoog in eiwitten om met behoud van spiermassa een stabiel en effectief gewichtsverlies te bevorderen. Het is ontwikkeld met een hoog gehalte aan natuurlijke vezels en eiwitten zodat uw kat zich vol en verzadigd voelt. Purina's Obesitas management kan zodra uw kat het ideale gewicht heeft bereikt verder worden gebruikt om het gewicht te helpen behouden.

*Let op dat dit voer niet wordt aanbevolen voor katten met een verhoogde energiebehoefte zoals drachtige poezen of kittens.

Belangrijkste voordelen:

  • Hoog gehalte aan eiwitten om het verlies van lichaamsvet te bevorderen met behoud van soepele spieren tijdens het gewichtsverlies
  • Caloriearm dieet om gewichtsverlies te bevorderen
  • Urine-beveiliging: helpt het minimaliseren van blaasstenen en calciumoxalaatstenen die vaker voorkomen bij katten met overgewicht

Voedingsgids:

Droog

Gewicht van kat (kg):

Gewichtsverlies (1) (g) Hoeveelheid (gram) per dag

Gewichtsonderhoud (1) (g) Hoeveelheid (gram) per dag:

4

60

75

6

95

115

8

125

155

10

155

195

>10

+ 15 g/kg

+ 20 g/kg

Nat

Gewicht van kat (kg):

Gewichtsverlies blikken/dag

Gewichtsonderhoud blikken/dag

4

1 1/4

1 2/3

6

2

2 1/2

8

2 1/2

3 1/4

10

3

4

12

3 3/4

4 3/4

Het wordt aanbevolen dat vóór gebruik het advies van een dierenarts wordt gezocht. Aanbevolen lengte van tijd om gewicht te verliezen: tot ideaal lichaamsgewicht is bereikt. Water moet altijd beschikbaar zijn.

*Let op: de verpakking is veranderd, maar de samenstelling is hetzelfde
 

Recensies van klanten

4,6 op 5 29  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.