Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Pawz rubberen schoenen

Pawz rubberen schoenen
  • Prijs: €12,79 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Deze Pawz hondenlaarsjes zijn een slimme, veelzijdige oplossing voor honden met actieve, gevoelige of gewonde pootjes. Hoe werkt het Deze gripvaste en gemakkelijk aan te trekken laarsjes... Lees meer

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Deze Pawz hondenlaarsjes zijn een slimme, veelzijdige oplossing voor honden met actieve, gevoelige of gewonde pootjes.

Hoe werkt het

Deze gripvaste en gemakkelijk aan te trekken laarsjes zijn gemaakt van duurzaam maar lichtgewicht rubber, dat u als een elastische sok bij uw hond aantrekt. Zo voelt hij nog steeds de grond onder zijn pootjes. Iedere verpakking bevat 12 laarsjes en ieder laarsje kan meerdere keren gebruikt worden. Eenmaal weggegooid zijn ze biologisch afbreekbaar.

Het waterdichte rubber houdt ook de pootjes droog in plassen, voorkomt uitglijden op bevroren oppervlakten en zorgt dat de pootjes niet direct op heet asfalt of glad ijs staan. Het flexibele materiaal beperkt geen enkele beweging, zodat uw hond zich niet hoeft in te houden op jullie volgende avontuur.

Belangrijkste voordelen

  • Gripvaste, gemakkelijk aan te trekken laarsjes
  • Herbruikbaar voor meerdere dagen en biologisch afbreekbaar na weggooien
  • Voordeelverpakking bevat 12 laarsjes
  • Stevig en duurzaam beschermend rubber
  • Lichtgewicht laarsjes die natuurlijk aanvoelen
  • Laten maximale beweging en gevoel toe

Wanneer gebruikt u het

Deze hondenlaarsjes zijn ideaal voor uw viervoeter bij hevige vorst of tijdens een hittegolf, als asfalt en bestrating bevroren en glad is, of juist pijnlijk warm. De laarsjes zijn geschikt om binnen en buiten te gebruiken, wat ze ideaal maakt voor oudere honden die soms moeite hebben met laminaatvloeren of gladde keukentegels. Ze zijn ook ideaal voor honden met extra gevoelige pootjes, die moeite hebben met hardere of ruwere ondergrond, of honden die onlangs hun poot hebben bezeerd en even rustig aan moeten doen.

Als de poot van uw hond opgezwollen raakt, is het belangrijk bij uw dierenarts langs te gaan om na te vragen of deze laarsjes goed zijn bij zijn type verwonding.

Pawz dog boots zijn beschikbaar in een groot aantal maten, van tiny voor maltezers tot X-Large voor Deense doggen. Kijkt u op de Pawz maattabel als u advies nodig heeft.

Maattabel

Recensies van klanten

4,6 op 5 10  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.