Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Pedigree Dentastix

Pedigree Dentastix
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
 • Prijs: €2,69 Op voorraad

Selecteer uw variant:

 • Lagere Prijs
 • Lagere Prijs

Pedigree Dentastix zijn smakelijke traktaties die speciaal ontworpen zijn om de tanden van uw hond schoon te maken bij het kauwen. Hoe werkt het Het is bewezen dat Pedigree Dentastix de... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Pedigree Dentastix zijn smakelijke traktaties die speciaal ontworpen zijn om de tanden van uw hond schoon te maken bij het kauwen.
Hoe werkt het
Het is bewezen dat Pedigree Dentastix de opbouw van tandsteen tot 80% vermindert bij dagelijks gebruik. Door de speciale X-vorm komt de snack ook tussen de tanden en het tandvlees, en schraapt zowel tandsteen (harde kalkaanslag) als tandplak (kleverig laagje bacteriën) weg. Deze kunnen leiden tot verkleurde tanden, slechte adem en tandvleesaandoeningen.

De snacks hebben een laag suiker- en vetgehalte en dat maakt ze tot een gezonde aanvulling op het standaarddieet van uw hond. Er zijn geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen toegevoegd omdat dit in sommige dieren kan leiden tot hyperactiviteit. U kunt het beste de voederinstructies op de verpakking opvolgen om overvoeren van uw hond te voorkomen.
Belangrijkste voordelen

 • Kan de opbouw van tandsteen tot 80% verminderen
 • Speciale X-vorm maakt ook de lastig te bereiken plekjes schoon
 • Houdt de tanden schoon
 • Laag vet- en suikergehalte
 • Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen
 • Ontworpen voor honden van 4 maanden en ouder

Wanneer gebruikt u het
Door Pedigree Dentastix deel uit te laten maken van de mondverzorging van uw hond kan de ontwikkeling van tandvleesaandoeningen worden voorkomen. Deze worden meestal veroorzaakt door de opbouw van tandsteen bij de tandvleesrand. Vier van de vijf honden van 3 jaar en ouder hebben last van deze aandoening, die kan worden voorkomen door regelmatig te poetsen en speciale snacks zoals deze te gebruiken.

 

Deze aandoening is niet alleen pijnlijk maar kan ook tot tandverlies leiden. De symptomen van een tandvleesaandoening zijn: bloedend tandvlees, verminderde eetlust, meer kwijlen dan gebruikelijk en met de poot aan de bek klauwen. Als u deze verontrustende symptomen ziet, dan kunt u het beste een afspraak met uw dierenarts maken voor een controle. 

Recensies van klanten

4,7 op 5 139  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • dentelstick
  mijn hond vind ze erg lekker
  fia - 5 juni 2017