Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Pet Munchies Vis

Pet Munchies Vis
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €26,00 Op voorraad

Item:

Pet Munchies witvis zijn bedoeld als gezond tussendoortje voor uw hond. U kunt ze ook gebruiken als u uw hond traint en om goed gedrag te belonen. Hoe werkt het Deze lekkere snack bevat... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Pet Munchies witvis zijn bedoeld als gezond tussendoortje voor uw hond. U kunt ze ook gebruiken als u uw hond traint en om goed gedrag te belonen.

Hoe werkt het
Deze lekkere snack bevat alleen de beste witvis. Door de vis te bakken blijft het vlees sappig en wordt de smaak behouden. De Munchies hebben een voor honden aangename geur. Ze zijn verpakt in een handige hersluitbare verpakking zodat ze vers blijven en u ze eenvoudig mee kunt nemen als u naar buiten gaat. Pet Munchies zijn vrij van kunstmatige conserveermiddelen en toevoegingen. Deze lekkere vissnacks zijn verrijkt met natuurlijke omega-3, een gezond vetzuur dat de conditie van de huid en vacht van uw hond verbetert. Omega-3 geeft bovendien het immuunsysteem van uw (ouder wordende) hond een oppepper.
Belangrijkste voordelen

  • geschikt voor honden die geen vlees verdragen
  • vis is rijk aan goede proteïnes
  • een gezonde snack voor alle hondenrassen
  • geschikt voor tijdens training
  • rijk aan gezonde omega-3
  • van nature vet- en koolhydraatarm
  • licht verteerbaar

Wanneer gebruikt u het
Als uw hond gewoon voer niet goed verteert, kan het zijn dat hij of zij intolerant is voor eiwitten in het vlees. Deze snack is 100% natuurlijk en bevat alleen vis: een goed alternatief voor vlees. Pet Munchies snacks met witvis zijn even lekker en fijn om op te kauwen als gewone hondensnacks, dus ook kieskeurige honden lusten ze. Een bijkomend voordeel is dat Pet Munchies goed zijn voor het gebit van uw hond, omdat ze kunnen bijdragen aan de vermindering van tandplak. Bent u bezig met het trainen van uw hond? Een kleine beloning kan wonderen doen bij het aanleren van nieuwe trucjes en vaardigheden. Breek een strip in kleinere stukjes en u heeft handige vet- en koolhydraatarme hapjes die prima samengaan met het gangbare dieet van uw hond.


Overleg altijd met uw dierenarts als u overweegt uw hond ander voer te gaan geven.

Recensies van klanten

5 op 5 11  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.