Your browser does not support JavaScript!
Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Close
U heeft de volgende Herhaalbestelling ingesteld:
Geleverd elke:
Pet Munchies gevriesdroogde kattensnoepjes
Pet Munchies gevriesdroogde kattensnoepjes

Subtotaal
Subtotaal
of
Pet Munchies gevriesdroogde kattensnoepjes

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Pet Munchies gevriesdroogde kattensnoepjes zijn een 100% natuurlijke snack voor katten.  Hoe werkt het De ingrediënten van Pet Munchies gevriesdroogde kattensnoepjes zijn puur natuur,...  Lees meer

Pet Munchies gevriesdroogde kattensnoepjes

10g - Beef Liver
€1,32
Niet beschikbaar voor dit product
€1,32
€1,25
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid
chevron

Product details

Pet Munchies gevriesdroogde kattensnoepjes zijn een 100% natuurlijke snack voor katten. 

Hoe werkt het

De ingrediënten van Pet Munchies gevriesdroogde kattensnoepjes zijn puur natuur,  perfect voor als uw huisdier een allergie of voedselintolerantie heeft.

Ze smaken superlekker dankzij een hoge kwaliteit vlees en zijn verkrijgbaar in drie smaken: visfilet, kippenlever en runderlever. Doordat de snoepjes zijn verrijkt met vitaminen en mineralen helpen ze uw kat gezond te houden.

Omega-3-vetzuren dragen bij aan gezonde gewrichten en hartfunctie, iets wat voor actieve katten van levensbelang is. Bovendien laten deze gezonde vetten de vacht glanzen. De kattensnoepjes zijn vrij van tarwe, granen en gluten – de meest voorkomende oorzaken van allergische reacties – en zijn daarom ideaal als uw kat gevoelig is voor allergieën. Toegevoegde antioxidanten houden hun natuurlijke afweer op peil.

Belangrijkste voordelen

  • 100% natuurlijke kattensnoepjes
  • omega-3-vetzuren houden de vacht gezond
  • zeer goed voor de tanden
  • lekker in drie smaken: visfilet, kippenlever en runderlever
  • bevatten geen tarwe, granen of gluten
  • perfect voor katten met allergieën

Wanneer gebruikt u het

U kunt de gevriesdroogde kattensnoepjes geven als beloning als u uw kat de huisregels bijbrengt. Elke keer dat uw kat reageert zoals u wilt, geeft u hem een snoepje. Hij leert zo al snel om zijn gedrag in verband te brengen met een lekkere beloning.

Deze snoepjes zijn ideaal voor katten die aanleg hebben voor voedselintolerantie. Bepaalde ingrediënten, zoals tarwe en zuivel, kunnen een allergische reactie bij katten teweegbrengen. Het is gemakkelijk te zien of uw kat een intolerantie heeft – dan moet hij na het eten overgeven, of hij krijgt last van diarree of uitslag. Maakt u zich zorgen? Maak dan een afspraak met uw dierenarts voor een volledig onderzoek en een diagnose.


Recensies van klanten

3,5 op 5 3  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.