Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Pet Munchies hondensnoepjes

Pet Munchies hondensnoepjes
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €23,49 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Als uw hond braaf is geweest, wilt u hem of haar natuurlijk belonen. Pet Munchies met de smaak van eend zijn gezonde, vetarme snacks die u tussen de maaltijden door kunt geven. Hoe werkt... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Vraag een voorraadswaarschuwing aan

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Als uw hond braaf is geweest, wilt u hem of haar natuurlijk belonen. Pet Munchies met de smaak van eend zijn gezonde, vetarme snacks die u tussen de maaltijden door kunt geven.

Hoe werkt het 

Deze snoepjes bestaan voor 100% uit eend. Ze bevatten weinig vet en geen toevoegingsmiddelen, kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Dit lekkere tussendoortje voor uw hond is van nature rijk aan hoogwaardige eiwitten.
Het eendenvlees wordt langzaam geroosterd. Daardoor wordt deze snack lekker mals en extra smakelijk. Pet Munchies met eendensmaak zijn verkrijgbaar als strips, filets, twists en drumsticks. De strips zijn eenvoudig in stukjes te breken, de filets bevatten alleen het fijnste witte borstvlees. De twists bestaan uit in runderhuid gewikkeld borstvlees en de drumsticks bevatten een calcium bot. Deze laatste twee kunnen tijdens het kauwen helpen bij het verwijderen van tandplak.

Belangrijkste voordelen

  • 100% puur vlees
  • geen kunstmatige toevoegingen
  • vet- en koolhydraatarm
  • regelmatig kauwen verbetert de gezondheid van tanden en tandvlees
  • een gezonde snack voor tijdens de training
  • hoogwaardig tussendoortje van smaakvol, langzaam geroosterd vlees

Wanneer gebruikt u het

Geeft u uw hond alleen gezond voer, zodat hij gezond en actief blijft? Dan zijn deze natuurlijke snacks een goede aanvulling op zijn dieet. Pet Munchies zijn vetarm, rijk aan goede eiwitten, en ze bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Bij juist gebruik is dit een gezond tussendoortje. Deze snack, waar uw hond fijn op kan kauwen, kan helpen bij het voorkomen van tandproblemen. Tandplak wordt verwijderd en het kauwen zorgt voor stevig tandvlees. U kunt snacks gebruiken om goed gedrag te belonen, al dan niet tijdens het trainen. Breek simpelweg een stukje af en geef het uw hond als hij iets goed doet, bijvoorbeeld bij het aanleren van nieuwe vaardigheden. De verpakking is hersluitbaar, zodat de snacks langer vers blijven. Neem bijvoorbeeld een zakje mee tijdens het wandelen!

 

Ingrediënten

Samenstelling:

eend 81,3%, plantaardig eiwit, glycerine, sorbitol, zetmeel, zout 0,3%.

Analytische bestanddelen:

ruw eiwit 45%, ruwe oliën en vetten 2%, ruwe celstof 1%, ruwe as 6,5%, vocht 18%.

Voedingsgids

Gebruiksaanwijzing:

Open de verpakking en voer volgens de aanbeveling op de verpakking voor de grootte van uw hond. Kan als snoepje worden gegeven, als beloning of voor training.  

Pet Munchies zitten in een goed hersluitbaar zakje. Na gebruik dichtdoen en op een koele, droge plek bewaren.

Houd altijd toezicht op uw hond tijdens het eten en zorg dat uw dier altijd toegang heeft tot voldoende vers drinkwater.

Recensies van klanten

5 op 5 9  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.