Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Prac-tic Spot-On voor grote honden

Prac-tic Spot-On voor grote honden
  • Prijs: €36,29 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

Prac-tic voor honden (22-50kg) is een anti-vlooien en teken spot-on oplossing die besmettingen van beide soorten behandelt en er ook tegen beschermt. Wanneer te gebruiken Ter behandeling en... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Prac-tic voor honden (22-50kg) is een anti-vlooien en teken spot-on oplossing die besmettingen van beide soorten behandelt en er ook tegen beschermt.

Wanneer te gebruiken
Ter behandeling en preventie van vlooienbesmettingen (kattenvlooien en hondenvlooien) en tekenbesmettingen bij honden. Prac-tic beschermt tegen nieuwe besmettingen van vlooien voor tenminste 4 weken en heeft een aanhoudende acaricide (dodende) werking tegen teken gedurende 4 weken.

Registratiehouder
Novartis

Ingrediënten

Hulpstoffen

Pyripole
Buthyldroxytolueen (E321)
Dietheleen glycol monoethyl ether

Waarschuwingen

Waarschuwing

  • Gebruik dit medicijn niet bij honden jonger dan 8 weken of lichter dan 2 kg
  • Niet toedienen bij honden met een overgevoeligheid voor verbindingen behorende tot de phenylpyrazole klasse of één van de hulpstoffen
  • Niet toedienen aan zieke (systemische aandoeningen, koorts) of herstellende honden
  • Dit diergeneesmiddel is speciaal ontwikkeld voor honden, gebruik het daarom niet bij katten, konijnen of andere dieren

Dosering

Gebruiksaanwijzing
Alle aanwezige honden in hetzelfde huishouden dienen te worden behandeld. U gebruikt de pipet direct op de huid langs de ruglijn op 2 of 3 plaatsen om te voorkomen dat de vloeistof eraf loopt.

Dosering
De aanbevolen minimum dosering staat gelijk aan 12,5 mg per kg gewicht pyriprole en dit komt overeen met 0,1 ml per kg gewicht spot-on oplossing. Binnen iedere gewichtsklasse dient de totale inhoud van een pipet van de juiste grootte te worden gebruikt.

Gewicht van uw hond

Benodigde pipet

Volume van 12,5% (w/v) oplossing (ml)

Pyriprole (mg/kg lichaamsgewicht)

22 - 50kg

Grote hond

5,0

12,5 - 28,4

Recensies van klanten

4,5 op 5 1  Beoordeling

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.