Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Program voor honden

Program voor honden
  • Prijs: €46,63 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Selecteer uw variant:

Program voor honden bestrijdt vlooienoverlast bij uw hond door het verminderen van het aantal vlooienlarven (kattenvlooien) bij honden. Wanneer te gebruiken Program kan worden ingezet bij... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Program voor honden bestrijdt vlooienoverlast bij uw hond door het verminderen van het aantal vlooienlarven (kattenvlooien) bij honden.

Wanneer te gebruiken
Program kan worden ingezet bij de controle en preventie van besmettingen door vlooien bij uw hond. Er is ook een Program voor katten beschikbaar in ons assortiment. 

Producent
Novartis

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk ook ons overige assortiment aan teken- en vlooienmiddelen voor honden.

Ingrediënten

Werkzaam bestanddeel: Lufenuron

Waarschuwingen

Waarschuwing

  • Niet te gebruiken bij puppy’s zolang deze bij de moeder drinken
  • Tablet van 204,9mg Lufenuron niet gebruiken bij honden onder de 5kg

Dosering

Gebruiksaanwijzing
Minimum dosering van dit vlooienmiddel is 10mg werkzaam bestanddeel per kg lichaamsgewicht per maand. Voorbeeld: Wanneer uw hond 15kg weegt gebruikt u 150mg Program per maand. Bij honden tussen de 21 en 40kg gebruikt u één tablet van 409,8mg per maand.

Program wordt oraal toegediend. De beste manier om Program te gebruiken is het tablet door de helft van het voer te mengen en de andere helft van het voer pas te geven wanneer het andere deel opgegeten is. Dit is erg belangrijk voor de duur van de werking van Program.
Houdt u er rekening mee dat u alle katten en honden (puppy’s en kittens uitgezonderd) op hetzelfde moment behandelt.

Vlooien van huisdieren zijn vaak te vinden op de gebruikelijke rustplaatsen, zoals de hondenmand, het tapijt en gestoffeerd meubilair. Het is aanbevolen om deze plekken te behandelen voordat met het gebruik van Program wordt begonnen. Dit kan middels huishoudspray's tegen vlooien en teken en door regelmatig stofzuigen

Recensies van klanten

3,8 op 5 26  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.