Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Protexin Pro Kolin pasta

Protexin Pro Kolin pasta
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
 • Prijs: €14,49 Op voorraad

Selecteer uw variant:

Protexin Pro-Kolin Plus is een supplement voor katten met spijsverteringsproblemen.   Hoe werkt het  Protexin Pro-Kolin Plus is een supplement dat uw kat helpt een gezonde spijsvertering te... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Protexin Pro-Kolin Plus is een supplement voor katten met spijsverteringsproblemen.  

Hoe werkt het 

Protexin Pro-Kolin Plus is een supplement dat uw kat helpt een gezonde spijsvertering te houden. Het herstelt microflora en kalmeert de darmen als uw huisdier maagklachten heeft. Door de kunstmatige rundvleessmaakstoffen is het zelfs aan de lastigste eters makkelijk toe te dienen.

Dit supplement bevat een complexe mix van voedingsstoffen die helpen het evenwicht van de spijsvertering te herstellen. Het bevat probiotica om de hoeveelheid 'vriendelijke' bacteriën in de darmen van uw huisdier hoog te houden, wat weer helpt schadelijke bacteriën tegen te gaan die de klachten kunnen veroorzaken. Preplex prebiotica voeden en stimuleren de groei van deze goede bacteriën. 

Als uw kat spijsverteringsproblemen heeft, kunnen de uitwerpselen zacht en waterig worden - Protexin Pro-Kolin Plus bevat kaolien, een natuurlijk bindmiddel, om de stoelgang te versterken. Toegevoegde pectine kalmeert de darmen, die door de infectie pijnlijk worden en ontstoken kunnen raken. 

Belangrijkste voordelen 

• Een supplement voor katten met maagproblemen 

• Herstelt microflora

• Kalmeert darmen 

• Kaolien helpt de uitwerpselen te binden 

• Probiotica stimuleren de groei van goede bacteriën 

• Toegevoegde pectine kalmeert de darmen 

• Rundvleessmaak maakt het smakelijk voor katten 

• Makkelijk toe te dienen spuiten in twee maten - 15 millimeter en 30 millimeter.

Wanneer gebruikt u het 

Spijsverteringsproblemen kunnen erg oncomfortabel zijn voor uw kat. Gelukkig zijn dergelijke problemen bij uw huisdier makkelijk te herkennen. Als u merkt dat uw kat lusteloos is, overgeeft of diarree heeft, dan kan dat een teken zijn van een spijsverteringsstoornis. Ga dan zo snel mogelijk naar de dierenarts voor een volledige diagnose. 

Uw dierenarts kan aanraden uw kat Protexin Pro-Kolin Plus te geven om het evenwicht van de spijsvertering te herstellen. Deze pasta is makkelijk toe te dienen met injectiespuiten. De pasta gewoon aan uw kat voeren volgens advies van uw dierenarts.

Recensies van klanten

4,8 op 5 37  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

 • top
  Pro kolin werkt goed ook bij langdurig diarree
  S. NW - 20 april 2017
 • Pro kolin
  Gebruikt bij pups 5wkn met diarree door moedermelk. Na antibiotica behandeling pro kolin gestart. Erg prettig dosering. Niet alle pups vonden het lekker maar werkte wel.
  Maria - 13 december 2016