Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Protexin Prosoluble Voor Honden

Protexin Prosoluble Voor Honden
  • Prijs: €22,99 Op voorraad

Item:

Een oplosbaar supplement om een normale stoelgang te bevorderen, in het bijzonder voor dieren die hiermee al een geruime tijd moeilijkheden hebben. – o.a. wordt de groei van nuttige... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Een oplosbaar supplement om een normale stoelgang te bevorderen, in het bijzonder voor dieren die hiermee al een geruime tijd moeilijkheden hebben. – o.a. wordt de groei van nuttige micro-organismen in het maag-darmkanaal bevorderd. - Een verzachtend en herstellend effect van de darmflora na behandeling met antibiotica. – Een toevoeging voor een herstelperiode na ziekte met als resultaat dat voedsel beter wordt benut. Pro-Soluble voor honden bevat nuttige micro-organismen op oplosbasis. De nuttige micro-organismen die dit product bevat, komen ook natuurlijk voor in het darmkanaal van gezonde dieren en vogels. Deze micro-organismen vestigen zich in het onvolwassen darmkanaal of herstellen een aangetaste darmflora. Het komt er op neer dat Pro-Soluble het mechanisme ‘competitieve uitsluiting’ tegen potentiële ziekteverwekkers versterkt. Dit product is zodanig samengesteld dat het voortdurend gebruikt kan worden zodat het op een effectieve mannier de stoelgang kan bevorderen en het natuurlijke immuunsysteem kan verbeteren. Pro-Soluble is in het bijzonder aan te raden gedurende stressvolle periodes die de stoelgang negatief beïnvloeden. Gebruik: Kleine honden 1 portie (2g) toevoegen aan de dagelijkse voeding. Grote honden: 2 porties (4g) toevoegen aan de dagelijkse voeding. Wanneer het aan melk of water wordt toegevoegd moet het binnen 12 uur geconsumeerd worden. Inhoud: 150 g.

Recensies van klanten

4,5 op 5 2  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. De volgende beoordelingen zijn beschikbaar in het Nederlands. 

  • Top product!
    Ik heb zeker 1 jaar met een hond met diarree gelopen, kon nergens tegen speciaal voer enz....bij het minste had ze last. Totdat ik prosoluble gebruikte probiotica voor mijn hond op advies van de dierenarts: elke dag een schepje door haar voer en nooit geen last meer gehad, zo fijn!
    Ferry van Kasteren - 1 augustus 2019