Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Purina Pro Plan Optiderma Kleine & Zeer kleine volwassen hond droogvoer voor de gevoelige huid (zalm)

Purina Pro Plan Optiderma Kleine & Zeer kleine volwassen hond droogvoer voor de gevoelige huid (zalm)
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €18,99 Op voorraad

Item:

Purina Pro Plan Optiderma Kleine & zeer kleine volwassen hond droogvoer voor de gevoelige huid (zalm) is perfect voor als uw kleine viervoeter last heeft van huidirritatie of -ontsteking.... Lees meer

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Purina Pro Plan Optiderma Kleine & zeer kleine volwassen hond droogvoer voor de gevoelige huid (zalm) is perfect voor als uw kleine viervoeter last heeft van huidirritatie of -ontsteking.

Hoe werkt het

Dit voer heeft een klinisch bewezen werking ter ondersteuning en bevordering van de huidgezondheid van uw huisdier. Het bevat zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen als zalm, en vermijdt zo ingrediënten die veelvoorkomende oorzaken zijn van huidproblemen.

Daarnaast zit het voer vol met alle voedingsstoffen die uw kleine vriend nodig heeft om gezond en fit te blijven, zoals vis- en sojaolie. Deze oliën helpen niet alleen de huid te verzachten en te beschermen, maar zijn ook nog eens heel goed voor de gewrichten. Veelvoorkomende bronnen van mogelijke ontstekingen zoals tarwegluten zijn weggelaten uit dit voer, waardoor het risico op nieuwe huidproblemen afneemt. 

Belangrijkste voordelen

  • Klinisch bewezen de huidgezondheid van uw hond te ondersteunen
  • Vis- en sojaolie helpt de huid te beschermen en te verzachten
  • Draagt bij aan gezonde gewrichten voor een actieve levensstijl
  • Milde eiwitten van hoge kwaliteit verminderen de kans op ontsteking
  • Bevat geen tarwegluten

Wanneer gebruikt u het

Voeding is een van de meest voorkomende oorzaken van een gevoelige huid bij honden. Uw hond kan te kampen hebben met huidproblemen als hij zich vaker krabt dan normaal, en vooral als hij pijnlijk uitziende rode plekken onder zijn vacht heeft. 

Eiwitten en andere ingrediënten in het voer kunnen de oorzaak zijn van deze reacties, omdat het lichaam van uw huisdier ze niet goed kan afbreken. Een mogelijke oplossing is het gebruik van mildere eiwitten die makkelijker op te nemen zijn, zoals de eiwitten in dit droogvoer van Purina Pro Plan.

De toevoeging van vis- en sojaolie stimuleert de huid van uw hond ook zijn eigen beschermende oliën aan te maken, wat jeuk en ontstekingen kan verminderen.

Het is raadzaam om uw dierenarts te raadplegen voordat u het eetpatroon van uw huisdier aanpast.

Recensies van klanten

4,8 op 5 8  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.