Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Purina Pro Plan Optiderma Robust Grote volwassen hond droogvoer voor de gevoelige huid (zalm)

Purina Pro Plan Optiderma Robust Grote volwassen hond droogvoer voor de gevoelige huid (zalm)
Beweeg over afbeelding om in te zoomen
  • Prijs: €56,52 Op voorraad

Gratis Thuisbezorgd

Item:

  • Krijg 5% korting met elke herhaalbestelling!

Purina Pro Plan Optiderma Robust Grote volwassen hond droogvoer voor de gevoelige huid (zalm) is ideaal voor honden die vaak last hebben van huidirritatie. Hoe werkt het Een gevoelige huid... Lees meer

U kiest de frequentie
Ten alle tijden annuleren
Zit nooit meer zonder

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Product details

Purina Pro Plan Optiderma Robust Grote volwassen hond droogvoer voor de gevoelige huid (zalm) is ideaal voor honden die vaak last hebben van huidirritatie.

Hoe werkt het

Een gevoelige huid kan soms worden veroorzaakt door bepaalde eiwitten in het voer van uw hond. Deze Optiderma-formule is met grote zorg samengesteld door dierenartsen en voedingsdeskundigen. Het is dan ook mild voor de huid maar biedt uw huisdier wel alles wat hij nodig heeft in zijn dieet.

De hoogwaardige eiwitten uit zalm zullen veel minder snel huidirritaties of -ontstekingen veroorzaken, maar smaken toch heerlijk. Dit voer bevat ook geen tarwegluten, een veelvoorkomende oorzaak van allergische reacties. Het is bovendien klinisch bewezen dat deze formule een gezonde huid ondersteunt, en de soja- en visolie in dit voer bevorderen gezonde gewrichten en beperken huidirritatie.

Belangrijkste voordelen

  • Hoog eiwitgehalte uit zalm
  • Klinisch bewezen de gezondheid van de huid van uw huisdier te ondersteunen 
  • Geen toegevoegde tarwegluten
  • Bevordert gezonde gewrichten

Wanneer gebruikt u het

Als uw hond meer last heeft van roos dan gebruikelijk, of simpelweg een geïrriteerde huid heeft, kan zijn dieet de oorzaak zijn. Sommige eiwitbronnen zijn moeilijk voor uw hond om af te breken en op te nemen. Dit kan leiden tot rode plekken op de huid of herhaaldelijk krabben en jeuk. Als u merkt dat uw hond geïrriteerde plekken heeft op zijn huid, of als hij zich vaker krabt dan gewoonlijk, is het een goed idee om uw dierenarts te raadplegen. Purina Pro Plan Optiderma Robust Grote volwassen hond droogvoer voor de gevoelige huid (zalm) kan helpen de irritatie te verminderen en draagt ook bij aan het versterken van de huid en vacht.

Als u het dieet van uw huisdier wilt veranderen, ga dan altijd even langs bij uw dierenarts om dit te bespreken.

Recensies van klanten

4,6 op 5 4  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.