Your browser does not support JavaScript!
Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Gelicentieerd item
Royal Canin Ageing 12+
Royal Canin Ageing 12+

Dit is een gelicentieerd item, dus om wettelijke redenen en om ervoor te zorgen dat we het beste product voor de gezondheid van uw huisdier bieden, moeten we u vragen om enkele details te bevestigen.
Bevestig a.u.b. het type dier waaraan u dit gelicentieerde product gaat geven:
chevron
product.nonRXConsent.confirmation.text.relevantSafety
product.nonRXConsent.confirmation.text.productLiterature
product.nonRXConsent.confirmation.text.nonResale
product.nonRXConsent.confirmation.text.goodHealth
product.nonRXConsent.confirmation.text.notPregnant
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Gelicentieerd item
Royal Canin Ageing 12+
Royal Canin Ageing 12+

Dit is een gelicentieerd item, dus om wettelijke redenen lees en bevestig onderstaande gegevens en om ervoor te zorgen dat we het beste product voor de gezondheid van uw huisdier leveren.
Door de aankoop van dit Hill's product bevestigt u dat uw huisdier is geëxamineerd door een dierenarts die u dit voer heeft aanbevolen op basis van de examinatie en diagnose.
U begrijpt dat het wordt aanbevolen terwijl uw huisdier dit product krijgt, u ​​ten minste elke 12 maanden advies aan de dierenarts vraagt over het gebruik van dit voer en de voortdurende verzorging van uw huisdier.
Als de situatie van uw huisdier op welke manier dan ook verslechtert tijdens het gebruik van dit voer raadpleegt u onmiddellijk uw dierenarts.
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
U voegt toe:
Royal Canin Ageing 12+
Royal Canin Ageing 12+

Naar de volgende herhaalbestelling:

Volgende order verwacht op:

Geleverd elke 
text.account.new.upcoming.orders.payment.brand. 
Bevestig dat u dit product graag aan uw herhaalbestelling toevoegt. Het wordt toegevoegd aan het totaal van uw bestelling en uw kaart wordt gedebiteerd wanneer de bestelling wordt geplaatst.
Close
Voeg toe aan een bestaande Herhaalbestelling
Bedankt, we hebben uw bestelling bijgewerkt. Je bestelling is gepland op
Close
U zet de volgende herhaalbestelling op:
Geleverd elke:
Royal Canin Ageing 12+
Royal Canin Ageing 12+

Subtotaal
Subtotaal
Om deze bestelling te wijzigen klik op Ga naar winkelwagen
of
Royal Canin Ageing 12+

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Royal Canin Ageing 12+ bevat een uitgebalanceerde mix van vitaminen, antioxidanten en gezonde eiwitten die uw oudere kat alles biedt wat hij nodig heeft voor een gelukkig leven. Hoe werkt...  Lees meer

Royal Canin Ageing 12+

€34,64
€8,66 / kg
Niet beschikbaar voor dit product
€34,64
€34,64
€8,66 / kg
Hoe vaak wilt u dat dit wordt bezorgd?
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer leveringen als dat nodig is
Hoeveelheid
chevron

Product details

Royal Canin Ageing 12+ bevat een uitgebalanceerde mix van vitaminen, antioxidanten en gezonde eiwitten die uw oudere kat alles biedt wat hij nodig heeft voor een gelukkig leven.
Hoe werkt het 

Dankzij de vele antioxidanten en vetzuren verbetert deze complete voeding de gezondheid van uw kat met elke hap die hij neemt. Het voer is geschikt voor alle katten van 12 jaar en ouder, ongeacht het ras. Het houdt uw kat langer actief door zijn gewrichten sterk en zijn hart gezond te houden. Het fosforgehalte helpt om de nieren van uw bejaarde kat in topconditie te houden, terwijl antioxidanten zijn natuurlijke afweer tegen ziekte en infecties verhogen. Of u nu kiest voor de droge brokjes of voor blikvoer, Royal Canin Ageing 12+ wekt de eetlust van uw kat op en krijgt hem weer aan het eten, ook als hij al een tijdje niet naar zijn bakje heeft omgekeken.
Belangrijkste voordelen 

  • Geschikt voor bejaarde katten van 12 jaar en ouder
  • De ingrediënten wekken eetlust op 
  • Vetzuren houden de gewrichten soepel
  • Antioxidanten bestrijden infecties en ziekten 
  • Fosfor draagt bij aan een goede nierfunctie 

Wanneer gebruikt u het. 

Oudere katten hebben soms wat meer verzorging nodig dan jongere katten. Met een uitgebalanceerd dieet kunt u ervoor zorgen dat uw kat ook op latere leeftijd alle voedingsstoffen en energie binnenkrijgt die hij nodig heeft. Antioxidanten, zoals die in Royal Canin Ageing 12+, zijn essentieel om uw kat gezond te houden en om infecties en veel voorkomende ziekten te bestrijden. Naarmate hij ouder wordt, kan uw kat wat minder mobiel worden, doordat hij stijve gewrichten heeft en niet meer zoveel energie kan opbrengen. Als uw kat niet meer opspringt of veel tijd in zijn mandje doorbrengt, kan hij last hebben van artritis. De vetzuren in elke portie houden zijn gewrichten soepel, zijn hart gezond en zijn geest scherp, zodat hij langer actief en speels blijft.

Recensies van klanten

4,8 op 5 65  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.