Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Royal Canin Ageing Sterilised 12+

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Royal Canin voor gesteriliseerde katten 12+ helpt gesteriliseerde of gecastreerde katten van ouder dan 12 maanden een gezond gewicht te behouden. Hoe werkt het Dit voer is zorgvuldig...  Lees meer

Royal Canin Ageing Sterilised 12+

Hoeveelheid
chevron
€22,43
€11,22 / kg
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€22,43
€11,22 / kg

Product details

Royal Canin voor gesteriliseerde katten 12+ helpt gesteriliseerde of gecastreerde katten van ouder dan 12 maanden een gezond gewicht te behouden.

Hoe werkt het

Dit voer is zorgvuldig samengesteld met een uitgebalanceerd vetgehalte om er zeker van te zijn dat uw kat de voeding krijgt die hij nodig heeft, zonder aan te komen. Dierlijke eiwitten worden aangevuld met maïsbloem, plantaardige vezels en cichoreipulp om de spijsvertering te bevorderen. Het bevat ook een krachtig complex aan antioxidanten, waaronder groene thee en polyfenolen uit druiven, die helpen bij het beperken van vrije radicalen die anders tot celschade kunnen leiden.

Dit voer bevordert ook de gezonde werking van de nieren dankzij het hoge fosforgehalte in het recept, en essentiële vetzuren houden de vacht en huid van uw kat in topconditie. 

Belangrijkste voordelen

  • Stimuleert gezonde nierwerking
  • Vol antioxidanten
  • Bevat essentiële vetzuren voor een gezonde huid en vacht
  • Cichoreipulp en plantaardige vezels ondersteunen de spijsvertering
  • Uitgebalanceerd vetgehalte om gewichtstoename te verminderen
  • Speciaal samengesteld voor gesteriliseerde of gecastreerde katten ouder dan 12 maanden

Wanneer gebruikt u het

Uw kat laten steriliseren of castreren kan verschillende voordelen hebben. Het kan helpen uw kat dichter bij huis te houden, doordat hij minder rondzwerft. Ook kan het uw kat minder territoriaal maken, waardoor hij minder kans loopt in een gevecht verzeild te raken met de katten uit de buurt. 

Hoewel er slechts kleine bijwerkingen zijn bij het laten steriliseren of castreren van uw kat, is gewichtstoename wel een mogelijk probleem. Dit komt doordat de hormoonproductie enigszins afneemt. Dit kan echter gemakkelijk worden tegengegaan met dit speciaalvoer, omdat het minder vet bevat dat normaal kattenvoer. Het bevat ook alles wat uw kat nodig heeft om fit, gezond en actief te blijven. Als u overweegt uw kat te laten steriliseren of castreren, raadpleeg dan altijd eerst uw dierenarts voor advies en begeleiding. 

Recensies van klanten

4,5 op 5 26  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.