Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Royal Canin Appetite Control Sterilised 7+

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Royal Canin voor eetlustbeheersing bij gesteriliseerde katten 7+ is speciaal gemaakt voor de behoeften van gesteriliseerde of gecastreerde katten. Hoe werkt het Dit droogvoer is gemaakt om...  Lees meer

Royal Canin Appetite Control Sterilised 7+

Hoeveelheid
chevron
€15,29
€10,19 / kg
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€15,29
€10,19 / kg

Product details

Royal Canin voor eetlustbeheersing bij gesteriliseerde katten 7+ is speciaal gemaakt voor de behoeften van gesteriliseerde of gecastreerde katten.

Hoe werkt het

Dit droogvoer is gemaakt om te helpen met het onder controle houden van de eetlust van katten die gesteriliseerd of gecastreerd zijn. Als uw kat eenmaal gesteriliseerd of gecastreerd is, heeft hij niet meer zoveel voer nodig als eerst. Met een matig vetgehalte en specifieke voedingsvezels krijgt uw kat per maaltijd minder calorieën binnen maar zal hij zich toch voldaan voelen.

Antioxidanten uit groene thee-extract en druiven zijn aan de mix toegevoegd om het immuunsysteem van uw kat te ondersteunen. De essentiële vetzuren in het voer helpen de vacht en huid in topconditie te houden en de gewrichten soepel. Dit voer is rijk aan eiwitten om uw kat de energie te geven die hij nodig heeft, en ze helpen hem ook droge spiermassa op te bouwen voor al dat jagen en spelen. 

Belangrijkste voordelen

  • Speciaal voer voor de behoeften van gesteriliseerde en gecastreerde katten
  • Bevat minder calorieën en minder vet
  • Specifieke vezels waardoor uw kat langer vol zit
  • Antioxidanten ondersteunen het immuunsysteem
  • Fosforgehalte aangepast voor een gezonde nierwerking
  • Bevat essentiële vetzuren
  • Hoog eiwitgehalte om droge spiermassa te bevorderen

Wanneer gebruikt u het

Nadat uw kat gesteriliseerd of gecastreerd is, heeft hij minder calorieën nodig dan voorheen. Maar desondanks zal uw kat proberen om zoveel mogelijk voer te eten. Daarom is het belangrijk om zijn voer te vervangen door een voer waarvan hij net zo vol zit, terwijl hij minder eet.

Raadpleeg altijd de voedingsrichtlijnen op de verpakking als u het dieet van uw huisdier verandert. De hoeveelheid voer die hij nodig heeft, hangt meestal af van het gewicht, de leeftijd en het ras. Raadpleeg uw dierenarts als u zich zorgen maakt over de eetgewoonten van uw huisdier of als u merkt dat hij aankomt.

Recensies van klanten

4,5 op 5 32  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.