Ga naar inhoud Ga naar navigatie

Royal Canin Aroma Exigent

Gelieve in te loggen om aan uw favorieten toe te voegen

Royal Canin Feline Aroma Exigent is een complete en uitgebalanceerde voeding voor kieskeurige volwassen katten van 1-7 jaar.  Hoe werkt het Kieskeurige katten hebben vaak een uitgesproken...  Lees meer

Royal Canin Aroma Exigent

Hoeveelheid
chevron
€18,99
€9,50 / kg
Zit nooit zonder
Annuleer op elk moment
Selecteer regelmaat
chevron
Annuleer op elk moment. Pauzeer levering als dat nodig is.
€18,99
€9,50 / kg

Product details

Royal Canin Feline Aroma Exigent is een complete en uitgebalanceerde voeding voor kieskeurige volwassen katten van 1-7 jaar. 

Hoe werkt het

Kieskeurige katten hebben vaak een uitgesproken voorkeur voor bepaalde voedselgeuren. Dat kan tot gevolg hebben dat uw kat zijn eten laat staan. Aroma Exigent is speciaal ontwikkeld voor kritische katten. Dankzij de subtiele visgeur loopt zelfs de meest kieskeurig katten het water in de mond. Deze complete voeding is samengesteld uit een mix van voedingsstoffen, mineralen en vitaminen, zoals bietenpulp, sojaolie en groentevezels, die de algehele gezondheid van uw kat op peil houden. Het voer bevat daarnaast gedroogde vis, om het de visgeur te geven waar veel katten dol op zijn. Door het gebruik van gedroogde vis blijft het oliegehalte van de voeding laag. Zo kan uw kat smullen van een lekkere vissmaak zonder te veel olie binnen te krijgen. Aroma Exigent is rijk aan eiwitten en heeft een aangepast energiegehalte dat het gewicht van uw kat op een gezond peil houdt doordat het de hele dag door vertraagd energie afgeeft. Ook zorgt Aroma Exigent voor een gezond glanzende vacht, dankzij omega-3- en omega-6-vetzuur en biotine die de huid- en haarcellen van binnenuit voeden.

Belangrijkste voordelen

  • Speciaal samengesteld voor kieskeurige katten die ervan houden dat hun eten naar vis ruikt
  • Een complete en uitgebalanceerde voeding die uw kat op gezond gewicht houdt
  • Bevat biotine en omega-3- en omega-6-vetzuren voor een gezonde, zachte vacht
  • Geschikt voor katten van 1-7 jaar
  • Bereid met een specifiek geurprofiel om kieskeurige katten aan het eten te krijgen

Wanneer gebruikt u het

Kieskeurige katten lopen het risico dat ze een aantal voedingsstoffen, mineralen en vitaminen mislopen die essentieel zijn voor hun gezondheid. Als uw kat zijn neus ophaalt voor zijn eten, kan voer met een visgeur hem wel aan het eten krijgen. Als u zich zorgen maakt over de eetgewoonten van uw kat, kunt u het best contact opnemen met uw dierenarts.

Recensies van klanten

4,9 op 5 25  Beoordelingen

Productbeoordelingen worden gefilterd volgens taal. Het spijt ons, maar er zijn geen productevaluaties beschikbaar in het Nederlands.